Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charles Bronson jako zabiják ve výslužbě, mstící se za vraždu starého přítele... Clement Molloch, přezdívaný „doktor“, nevyužívá své odborné schopnosti k léčení, ale k mučení. Pracuje pro všechny vlády, včetně té americké, která se chce vypořádat s povstalci. Nájemný zabiják CIA ve výslužbě Holland je informován o smrti starého přítele, který se snažil doktora zabít. Holland zpočátku váhá, nakonec pak názor změní, když si vyslechne pozůstalé oběti doktorova řádění. Vyžádá si na pomoc komplice, matku s dítětem, aby působili jako americká rodina na dovolené. Ona rodinná idylka záhy vezme za své a spolu s ní také dosud poklidný život Hollanda coby zabijáka v důchodu. Zápas šíleného mučitele a chladnokrevného mstitele může začít... (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Scenár k filmu bol napísaný podľa románu R. Lance Hilla "The Evil That Men Do", ktorý po prvýkrát vyšiel v roku 1978. (m.a.t.o.)
  • Jediný film, ktorý Charles Bronson počas 80. rokov nenatočil v produkcii Cannon Group. Spoločnosť síce mala záujem produkovať ho, no svojich plánov sa musela vzdať kvôli finančným problémom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama