Reklama

Reklama

Fifty Percent Grey

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Fantasy
Irsko, 2001, 3 min

Obsahy(1)

Zastřelený voják se probudí v nebi, ale to, co ho tam čeká zrovna neodpovídá jeho představám. Zanedlouho se ovšem ukáže, že mezi nebem, očistcem a peklem nemusí být takový rozdíl, jaký nám byl za života proklamován. (J.Connor)

Recenze (52)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Umm...and what did you expect to find? Černý humor v balení padesátiprocentní šedé, inu proč ne. Je-li takto pojatý snímek i řemeslně kvalitní (což je), rozhodně stojí za vidění. Nebe mě opravdu pobavilo a zbytek už moc nepřekvapil, ale i tak neváhám nad osmdesátkou. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Až sadisticky cynický animák o tom, že bychom si měli vážit toho, co máme, i když to není zrovna to, co bychom chtěli. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Síla, které okáže, a prokáže fakt, že bychom si měli především rozmyslet to, co hodláme provést a jaké by to mohlo mít následky, se kterými by voják jako je tento měl rozhodně počítat. --- 70 % --- ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skvelej triminutovej kratas o drsnym vojakovi, co se probere v nebi a jelikoz mu moc nevyhovuje mir a relaxace, zacne to resit s pistoli. Nebudu vykecavat, co se stane, ale ma to slusnou animaci a je to fakt paradni vtipnej napad. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

ANO! TAK TOTO JE PEKLO! 50 percentná šeď a jedna televízia, ktorá divákovi oznamí, že je dead a privíta ho v pekle. Psycho najťahšieho kalibru sa odohrá, keď sa vžijete do role obete a jej bezvýchodiskovej situácie. A keď si predstavím, že by to malo trvať večne... ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Z našeho světa se člověk dostane pryč docela jednoduše, pryč z nebe nebo pekla ale není vůbec jednoduché.. Černý humor, vtipné zpracování a hodně depresivní myšlenky jdou očividně docela jednoduše naskládat do tříminutového kraťasu... ()

Reklama

Reklama