Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Richie666 

všechny recenze uživatele

Al Pacino už má svoje léta, a tak si pravděpodobně řekl, že přehrávání a vykrádání sebe sama si již může dovolit; Matthew McConaughey je ten největší slizoun a amatér jakého jsem dlouho neviděl; scénář nestojí opravdu za nic a dohromady je to jedna velká naivní pohádka, ve které se celé ty dvě hodiny v podstatě nic neděje a nezachrání to ani stupidní náznaky rakoviny nebo nevěry. Vědět tohle předem, nikdy bych si Two for the Money nepustil. Ještě chvíli budu psát tento komentář a snížím počet hvězdiček na jednu a řeknu, že je to hnus... Fakt ubohé. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

O sázení bych mohl mluvit dlouhé hodiny a tak jsem ocenil nápad, udělat film o tomto atraktivním tématu, bohužel pro mě ne až v tak atraktivním balení. Herecký polobůh Al Pacino (opět) válcuje své herecké kolegy ať už jde o přetvářku, lhaní, manipulování s lidmi nebo projev lítosti, a je tak jedním výrazným pozitivem. Příběh ale moc nápadů nepobral, vyložená nuda to ale taky není a tak jsem z toho trochu na rozpacích. Neškodná věc na jedno použití, ale nic víc. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Scénář přesně ve stylu výher a proher, jednou jsi dole, jednou nahoře.(bohužel to docela dost skřípalo) Takže opět komentuji osazenstvo. Walter: "Ty jim prodáváš nejvzácnější komoditu, ty jim prodáváš jistotu v nejistým světě." Hop nebo trop. Jinak chemie mezi oběma hlavouny fungovala jako obvykle. Důvod? Jsou tři možnosti - tipnout si nebo si hodit mincí...vlastně jenom dvě. ;-) ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Ale s odřenýma ušima. Film má dvě rozdílné poloviny. První je svižná, vtipná a člověk čeká co se z toho vyvrbí. Druhá půle ale zvolní a zaměří se spíš na jednotlivé postavy. Al Pacino je jako vždy úžasný, Matthew McConaughey mu zdatně sekunduje a Rene Russo je ta rozumná v pozadí. Pokud chcete oddychovku, pusťte si první půlku. Čekal jsem asi něco kapánek jiného, ale nakonec jsem díky Al Pacinovi spokojen. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Tento film je presne ako jeho soundtrack- chybne vymiesený- nejaké ingrediencie postrádajúci, nejaké ingrediencie nahradzujúci nevhodnými, u nejakých ztrojnásobujúci potrebné množstvo..... (Na margo hudby ešte pridávam- strašne nemastná- neslaná.) Téma veľký okruh nenadchne (zato "nadchla" Pacina a McConaugheyho... AKO sa to asi prihodilo?) a ak sa tak stane, tým (=nadchnutým) predpovedám v závere istú frustráciu (ako že moje reálne meno NIE JE Tangerine). Jediné, čo stojí za ten čas, je- tipujete správne- Mr. Pacino- postava + prevedenie. McConaughey ma nijako nevzrušil (ani tak, ani onak :))- no môžbyť dobre nevidím cez tmavé okuliare hlbokej súkromnej antipatie k hercovi (?)... A ten záverečný scenáristický "bluf"? Byť McConaugheyho charakterom, nestratila by som ani myšlienku ochutnať takú prezretú, tuctovú čerešňu... (soráč, Rene Russo...život je pes...a ďalej sa hovorí: ... pes je najlepší priateľ človeka...) Viackrát žalostne predvídateľné. Likvidačná stopáž. Posledná scéna jak zo žalúdočný obsah dvíhajúceho romantického čaju..... 50% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama