Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja najlepší kamaráti Big, Dan a Beam nikdy nepredpokladali, že jediný nečakaný moment zmení ich životné osudy. Príchod neznámej starej dámy a mladej ženy do ich životov je signálom nezmeniteľnej skutočnosti, že jeden z nich čoskoro zomrie. Ale ktorý z nich to bude? Kedy a kde sa to stane? Aké tajomné plány s nimi tieto mystické ženy majú? To sú otázky, na ktoré nemajú odpoveď. Jediné čo im zostalo je strach. A to ešte nevedia, že k záhadným ženám pribudne malé dievča (Lhurgoyf)

(více)

Recenze (26)

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Nie som nekritický obdivovateľ všetkého čo príde z Ázie (a pre Jiřího K. ani všetkého made in USA :-)) preto Vás vystríham pred týmto podivuhodným počinom z Thajska. Nie je to horor a ani triler. A že v tom majú prsty Pangovci ? Tak to ma naozaj nedojme. Verdikt: príšernosť, ktorá Vám ukrojí zo života drahocenných 80 minút a na oplátku ponúkne iba bohapustú nudu. Apropo ak Vás zaujíma pointa filmu, tak sa iste nedopustím spoileru ak Vám ju prezradím. Tak pozor ... áno tipujete správne: tento film nemá POINTU. Preto Vám radím: strávte tie drahocenné minúty radšej s rodinou, frajerkou či priateľmi a neoľutujete, vážení Cinefili. (18.1.2005) No a keďže toto je môj prvý koment datovaný do roku 2005, tak Vám všetkým prajem zdravie, šťastie, vysoké príjmy a rovnako vysoké ale 100% návratné investície do čuda zvaného film. A dúfam, že tento rok bude opakom môjho úvodného hodnotenia ! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Poloslepý a polonemý thajský klon Final Destination. V námete JE cítiť autorský dotyk bratov Pangovcov, no neskúsená a nerozhodná réžia ho potápa do arómy mládežníckeho výstrelku s podpriemerným úplne všetkým. Hercami, dramatickou linkou, napätím i momentom prekvapenia. Film pôsobí, akoby ho nakrútil rovesník troch tínedžerských hlavných postáv, v rámci skúšok na filmovú školu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak to zpočátku vypadalo, že až bratři Pangové Thajcům pomohou vytvořit horror, který by mě konečně zaujal. On to vlastně ani není tak čistý horror, jako spíše osudové mysteriózní drama. Ovšem navzdory nijakým hercům, naprosto šílenému českému dabingu se to po dlouhou dobu dařilo držet mou pozornost a zájem. Až k závěrečné pointě, na kterou je (nebo já jsem coby) Evropan snad už až moc velký cynik. 2,5* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale poslední dobou kde se objeví bratři Pangové tak to smrdí průserem, a při tom začly neuvěřitelně dobře. Okem. Ted se pustily do produkce a střihu, a zase je to průser. Naprosto nestrašidelný neatmosférický horor, který je navíc neuvěřitelně dost blbej, scénárista si dal asi pauzu. Tohle se dost nepovedlo a upřímě ani nevím zaco ty 2* asi za tu babču, ale teda slabota. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Pomerne novy thaisky horror, ktery je bezne k sehnani i u nas. Pribeh tri kamaradu, kteri ziji relativne vsedni zivot. Vse se zmeni jednoho vecera, kdy jeden potka starenu, jeden divku a jeden dite. Postupne se zacina ukazovat, ze tato setkani nebyla nahodna... Pod filmem jsou jako scenariste podepsani bratri Pangove, kteri se bohuzel postarali i o strih. Snazili se dodat filmu zapadni look, znamy z jejich HK kousku, ale prilis se jim to nedari a jejich snaha je spis na skodu. I tak je film pomaly a tahne se a obcasne rychle strihy pouze rusi, nastesti se ale nekonaji zadne zbesilosti jako u Eye 2. Herci jsou naprosto nevyrazni a az na divku jsou az nesympaticti. No a pointa? To neni nic pro Evropana... ()

Zajímavosti (1)

  • Jen krátce po oficiálním vypuštění filmu se herec Apichet Kittikorncharoen účastnil tragické automobilové nehody, v níž se jeho automobil několikrát převrátil a následně spadl do řeky Khlong. Ta protéká Bangkokem a je známá svým značným znečištěním. Hercovo tělo bylo napadeno agresivně expandujícím bakteriálním virem způsobujícím kóma. Z něj se herec úspěšně probral a dokonce projevoval určitá zdravotní zlepšení. Ovšem rozsah mozkového poškození po prodělané mozkové příhodě byl natolik velký, že 9. 12. 2007 herec podlehl. (Conspi)

Reklama

Reklama