Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

POMO 

všechny recenze uživatele

Banda nezaujímavých postáv behá po interiéroch lode a zažíva nepekné veci. Nielen, že sme to všetko už sto krát videli, navyše je to každú minútu zabíjané čoraz absurdnejšími a stupídnejšími zvratmi. Pri úvodných titulkoch som bol kľudný, pri záverečných rozčúlený. Tomu hovorím emocionálne gradovanie! Jedna hviezda iba za áčkových hercov a vyšší rozpočet, než aký mávajú podobne zlé filmy. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený horor, který vás zaujme, drží a nepustí. Totálně depresivní prostředí deštivého nočního burácejícího moře a opuštěné a zničené lodi, to já můžu. Navíc hned na úvod vám film nabídne hodně drsné jatka, která se vám budou v hlavě přehrávat ještě 20 minut potom. Pak mě také vždycky mrazí z těch scén, kdy ožije barová zpěvačka. Film je dokonale hudebně podbarvený hudbou, která díky celé atmosféře mrazí. Pro mě jednoznačně jeden z nejstarších lepších hororů. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně jednuduše odhadnutelný snímek se silně béčkovým nádechem. Atmosféra není zas tak úžasná a celým filmem se hrne nelogika. Béčkové rozpadnutí, přehypovaný závěr a nutnost vysvětlovat dopodrobna unudí. Jediné co se mi líbilo byla hudba (a to hlavně při závěrečném "A takhle to bylo ...."). ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se bavil u rádobyáčkového filmu se scénářem děravým jako řešeto. Rozhodně víc než u Sommersovy Chobotnice. O HODNĚ víc;) Hlavní zápletka se překvapivě vysvětlí, sice naprosto duchařsky šíleně, ale díky kabátu do jakého se to navléklo a díky sympatické hrdince přežitelně a přijatelně. Filmová hudba slušná, obzvlášť v pomalých pasážích, nicméně nevkus úvodních titulků a občasného řízného hardrocku nebo co to bylo, spolu s řadou malých logických nedostatků potopí Ghost Ship na 60%. Postavy netrousí žádné "zdrcující" hlášky jako v Chobotnici, jsou v podstatě nevýrazné, ale sakra, nechápu proč, ale líbilo se mi to i s tím koncem. Pohodová věc na kteroukoli roční a denní dobu, ale na žánrové škatule nedejte, bát se rozhodně nebudete. Jako horror Loď Duchů selhává, ale jako zábavka-rozprávka u mě vítězí. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak od začátku jsem si říkal, jooo to my mohlo být dobrý, casting se mi líbil a mohl by se z toho vyklubat horor ze zajímavého a netradičního prostředí. Po čtyřiceti minutách mi bylo jasné,že jako horor to fungovat nebude a doufal jsem v napínavý triller.... No a nedostavilo se, od vykreslení pointy s příšernou hudbou se to začalo bortit jako domeček z karet. Nápady selhávaly až do nesmyslů. Docela škoda, potenciál na slušný horor to mělo..... 4/10 ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy se spustí kabel a téměř všechny lidi na palubě přepůlí, mělo původně dojít ke stětí hlav všech zúčastněných. (Chatterer)
  • Pracovní název v USA byl Chimera. (Chatterer)

Reklama

Reklama