Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdu málo, dostal podstatně víc. Není to nic světového, ale nic sračkového zase taky ne. Největší průser je, že k nejlepší scéně dojde hned asi v 6-8 minutě a tato scéna slíbí mnohem víc, než je pak film schopen splnit. Ale jinak jsem se nijak nenudil. Barová zpěvačka a malá holčička byly docela dobré.... Film rozhodně nijak neurazí.... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Horůrek pro nepříliš náročné diváky. Opravdu skvělá a nezapomenutelná scéna přijde hned na začátku, pak se film různě potací a pokulhává, až doklopýtá k závěru. Příběh je klasická béčkovská duchařina - lehce zmodernizovaná profláklá historka, kterou si na kost prosolení mořští vlci v různých obměnách vykládají už bůhvíkolik generací. A aby toho nebylo málo, nese se v naivním duchu (hehe) mnou neoblíbeného seriálu Věřte, nevěřte. Má to slibné momenty (zmíněný úvod však nepřekonají) a rychle to uteče, takže nakonec proč ne. Dvě a půl. ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Duchařské horory mi už nějak začínají lézt krkem. Loď duchů jsem viděl už dávno, ale moc si ji nepamatoval a tak jsem ji ohodnotil a okomentoval, až nyní, kdy jsem ji shlédl znovu. Naprosto průměrný film, který ničím neurazí, ale ani nenadchne. Dobré je samozřejmě prostředí staré lodi, která bloudí mořem a "hledá" další duše. Vše je pěkně rezavé, vlhké a prohnilé. Když začnou kolem vířit dávno mrtví lidé, přijde mi to už ale, jak špatný vtip. Čekal bych více strachu a emocí. Jde přesně o ten typ filmu, který zasunete mezi ostatní, kde bude ve svém průměru ležet do doby, než dostanete chuť vidět něco staršího, co si moc nepamatujete. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco prolog s porcováním na parketovém prkýnku a klip o tom, co se vlastně tehdy stalo, zamířily směrem k žánru parodie, postavy se rozhodly, že vyvolají letargii. Do toho lekačky, co se s twistem v podobě odhalení identity jedné z postav přetahují o to, kdo bude lacinější a interakce s duchy na úrovni komedie s Eddiem Murphym. Už od Obvyklých podezřelých víme, že mít Gabriela Byrnea na palubě lodi je stejné, jako ťukat si tam při přípitku skleničkami a mít u toho po kapsách banány. To má Beck za to, že ty námořnické pověry ignoruje.. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rád vzpomínám na doby, kdy jsem po škole se šel podívat do videopůjčovny v naší ulici. Na Loď duchů si pamatuji. Byla to VHSka daleko v polici a plakáty na ni zdobili půjčovnu. Po tolika a mnoha letech, co VHSky zanikly, jsem se rozhodl na film podívat. Bez jakýchkoliv očekávání. No, musím říct, že mě překvapila úvodní scéna plná krve a lidských částí. Příběh je hloupoučký a skupinka mořeplavců se vydává najít loď, která nemá kapitána a tak nějak rezne uprostřed oceánu. Závěr možná trošku překvapivý, ale u filmu jsem se spíš nudil, než abych byl zaujatý příběhem. Ono, kdybych si přečetl obsah filmu zde na čsfd, tak bych se možná filmu i vyhl. Co naplat, viděl jsme už horší. Naopak si vážím o to více filmů, u kterých se bavím. (30 %) ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Ve 42. minutě vytáhne Epps (Julianna Margulies) z kapsy zlatou cihlu a následně ji položí na pult, držíc ji shora jen prsty. Bankovní cihla je hladká a (při hustotě zlata přes 19 kg/dm3) váží víc než 12 kilogramů, nemohl by ji tedy takto držet. (aquacam)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 39. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ve filmu zpěvačka Franchesca (Francesca Rettondini) používá českou pistoli CZ 75. Současně se však jedná o chybu, protože se děj snímku odehrává o mnoho let dříve, než se zbraň začala vyrábět. (Martyn.86)

Reklama

Reklama