Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mathias vyrostl v sirotčinci a je proto šokován zjištěním, že jeho matka zemřela teprve nedávno a že má bratra-dvojče Thomase. Vzápětí zjistí, že až do svých 6 let byli oba bratři vychováváni společně, pak byl však Mathias odložen do sirotčince – nic z toho si však nepamatuje. Jak poznává svého nově nalezeného bratra lépe, vracejí se Mathiasovi vzpomínky a s nimi spojené problémy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Obľúbená téma, resp. obsesia Briana de Palmu prípadne Cronenberga z prelomu 70. a 80. rokov. Na rozdiel od oboch menovaných pánov však Cleven nejde na doraz a zjavne ani netúži prekračovať nijaké tabu - preto všetky potenciálne silné momenty a "odhalenia" podáva decentne, v náznakoch, prípadne "zašmodrchane", akoby sa za ne v konečnom dôsledku hanbil. Takto to dopadne takmer vždy, keď sa thrilleru s psycho/pato/logickým podtextom zmocnia Francúzi /v tomto prípade s belgickou výpomocou/. Tam, kde by mala striekať krv, iba kvapká burgundské. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s hororovými prvky.Film je místy bizardní , podivný a napínavý.Nepřináší nic nového , ale i přesto upoutá vaší pozornost až do samého konce filmu.B.Magimel odvedl slušný herecký výkon (dvojrole). ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Dokonalý Psychotrhiller který působí přesně tak jak má. Zmateně se budete dívat a nechápat , budete se ztrácet a dostane ránu do břicha - jen abyste pochopily že takhle to ve skutečnosti nikdy nebylo. Duchaplný film který je opět důkazem toho jak CSFD nefunguje....tenhle film má mít víc ja 70% ;) ()

Reklama

Reklama