Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tohle snad Vin Diesel neměl zapotřebí, já vím že za to asi dostal slušnej honorář, ale tohle je pod jeho důstojnost. Fakt smutná komedie, když jsem se zasmál 2x za film a to když Diesel zrasí vrtulník (a to zrovna ani nemá být vtipné) a podruhý, když ten kluk sejmul toho šikmookýho hasičákem do ksichtu. Toť vše ničeho lepšího se nedočkáte, jen trapnejch hereckejch výkonů a situací kdy vám bude trapně i za tvůrce. Nevím proč všichni namakaný herci maj potřebu točit s dětma, ale Arnoldův "Policajt ze školky" byl docela v pohodě a "Pan chůva" s Hulkem Hoganem byl zas tak strašnej až byl geniální, a proto je "Ochránce" asi nejhorší z nich. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle blbiny, kde si svalovci hrají na citlivky docela rád, baví mě, je to sranda a prostě to za mě celkově funguje. Vin Diesel tomu dal přesně to, co role potřebovala, "jeho" děti jsou roztomile nesnesitelné, aby se nakonec daly dohromady a všechno dobře dopadlo, jak se tak dal očekávat. Nic převratného, ale bavil jsem se. ()

Reklama

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Když byl Arnie ve školce, byla to ještě celkem sranda, ale pokus Vina Diesela o podobnou komedii, jako byl právě Policajt ve školce prostě nevyšel. Chybý tomu jak humor, tak i vše ostatní co od komedie čekáte. Vtipně situace můžete očekávat dopředu skoro tak rychle jako je tomu u snímků v rádobyvtipných pořadech Natočto! a Neváhej a toč! a stejně jako u nich se budete, či spíše nebudute, smát. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Od začiatku sa divák musí obrniť, pretože jediné čo ho čaká, je 5 faganov, ktorí sa budú snažiť robiť všetko pre to, aby sa divákovi otváral vo vrecku nožík. Lenže veľký Vin Diesel to nevzdá a tak v priebehu dvoch týždňov z týchto faganov urobí milujúcu sa rodinku. Komediálne mi z tohto filmu neprišlo nič a zároveň všetko - nutné podotknúť, že mi bolo na smiech úplne niečo iné ako bolo asi zámerom tejto "komédie" a to, že svalnáč s kojeneckými fľašami a hračkami medzi deťmi vyzeral ako pravý pedofil. Takáto katastrofa nebola ani u Arnolda v Policajtovi zo škôlky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Budem mať niekedy také veľké prsia ako vy?“ Ku koncu to už nie je také zlé, ale obávam sa, že iba preto, lebo sme boli príliš unavení rozčuľovaním sa nad prehajdákanou šancou „Vin v schwarzi-komédii“. Diesel sa svojmu Veľkému Vzoru síce vyrovnal po stránke tržby, ale Arnieho – beztak nijako nadpriemerné – komédie (Dvojičky, Policajt zo škôlky...) po stránke zábavy neprekonal. Trápna akcia, nefungujúce dialógy, rutinné vzťahy medzi postavami, zlá réžia, zlý scenár, zlé všetko. Decká nie sú fotogenické ani na 24,5% a gauneri - škoda reči. Za zmienku stojí snáď len káčer a babysitterka z Československa. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kde se kachna zakousne muži do rozkroku, skočí na muže ředitelka a muž padá na břicho, čímž by měl ublítit kachně. Ta je však v dalším záběru zcela v pořádku. (Chip89)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno