Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Když jsem v programu uviděl film s Vin Dieselem pod názvem Dudlíkátor,musel jsem se začít strašně smát.To jsem ovšem ještě před shlédnutím této kokotiny netušil,že to bude jediný smích,který mě nakonec čeká ve spojení s tímto opravdu neuvěřitelným kouskem ve filmografii tohoto svalouše.Podobný namakanec The Rock sice také točí nesmyslné báchorky s kopou dětí,ale pokaždé byli alespoň v pohodě koukatelné a většinou i dost vtipné a zábavné,což se ale v případě Dieselovo chůvy nedá tvrdit ani trochu.Jednak Vin Diesel není ani trochu Dwayne Johnson a jednak The Pacifier nemá absolutně co nabídnout.Naprosto idiotský děj je ještě ta ze snesytelnějších věcí,které toto dílo tvoří.Daleko horší je,že ten pitomý a nudný děj je doprovázen tunou klišé,nevýrazným obsazením,nulovým humorem,tupými dialogy a vážně primitivním závěrem.Prostě jedna velká hrůza!Zkrátka,Vin Diesel dostal slušně zaplaceno,ale osobně doufám,že při tom trpěl alespoň stejně jako já při sledování této sračky. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, kdo od filmu s názvem Dudlíkátor, potažmo Cumlikátor :o) čeká něco jiného než totálně nenáročnou zábavu pro děti? Skoro kazdý známější vazoun se alespoň jednou nechá ukecat do podobné role, takže to Vinovi až tak nezazlívám, hlavně že dá dalšího Ridicka. Filmu jsem se spíše obával, ale nakonec jsem byl docela příjemně překvapenej, navzdory zdejším hodnocením a mým očekáváním. Film je sice nablblej, ale zároveň je docela akční, furt se něco děje, není tu moc keců o rodiných hodnotách, což je v tomto žánru obrovské plus, děti nejsou vyloženě otravný a Diesel není tak prkenej jako třeba Arnold :o) Akce je tu sice korektní, aby na to mohli koukat děti, ale fim prostě odsejpá a i některý vtípky docela fungujou. Dal bych 2 hvězdy, ale vzhledem k jednohvězdičkovým hodnocením, který si film podle mě opravdu nezaslouží, dám slabší 3. ()

Reklama

wipeout 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrá zábava, ktorá síce obsahuje všetky muchy, ktoré sa obvzkle vyskytujú vo filmoch podobných no až ku koncu sa väčšinou drží hladina ich intenzity na zvládnuteľnej hranici. Vin diesel síce hrá ťažkopádne no na túto rolu o bolo postačujúce a možno aj nevyhnutné. Kým film neskĺzal do roviny rodinnonáučného tak mal grády a zabávať sa bolo naozaj načom. Mohlo top byť aj o polku hviezdy naviac nebyť toho konca ale no to bola asi daň preto, že cieľová skupina tohto filmu boli rodiny s deťmi.2,5* ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Prachbídná rodinná komedie s dějem naprosto debilním, kterej nemůže brát vážně ani osmiletý dítě. Humor se ve filmu v podstatě nevyskytuje, jen trapnej pokus o jakási citová pouta, která téměř způsobují fyzickou bolest. Film má bejt oddechovka a díky bohu za to, že celkem uteče, jenže chvílema taky nasere a to víc než dost. Co je ale největším průserem je to, že v hlavní roli hraje Vin Diesel. Ne že by byl vyloženě špatnej, je to můj oblíbenej herec, takže ho celkem akceptuju, ale že si tuhle roli vůbec vybral mě mozek prostě nebere: Vin Diesel kousnutej kachnou do ucha, Vin Diesel zpívá ukolébavku, Vin Diesel na růžovém dětském kole... Ach bože...----------- A proboha jakej chorej mozek nebo drogama sjetej dramaturg na TV Prima dal filmu název Dudlíkátor?? ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Akční neherec Diesel se po vzoru svých osmdesátkových předchůdců pokouší o komediální kariérní odbočky. Podle očekávání to nebyla žádná sláva, scénář se mnohdy jeví jako z hlavy šílence, ale k mému překvapení Ochránce sporadicky dokáže vygenerovat nějaký ten fórek, a film celkově, při velmi uvolněné náladě, neublíží. Diesel herecky toporný, a on to prostě jinak neumí, jiní zase nepřirozeně přehrávají, snad jen dívčina Morgan York působí uvolněným a viditelně si své role užívá. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Domácího kačera Plummerových Garyho si zahrálo celkem 6 kačerů. Každý z nich uměl něco jiného: létání, nošení předmětů, kvákání, sezení, klování. (HappySmile)
  • Ve scéně, kde se kachna zakousne muži do rozkroku, skočí na muže ředitelka a muž padá na břicho, čímž by měl ublítit kachně. Ta je však v dalším záběru zcela v pořádku. (Chip89)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama