Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Film, kterej vydělal v americe strašný peníze a vůbec nevím proč. Asi tam dobře zafungovala propagace filmu, která ale jeho nekvalitu nezakryje...ale když tuto pravdu zjistíte, už máte film za sebou a peníze pryč v kapse autorů.Holt je Vin Diesel jako agent co hlídá děti atraktivní téma, o kterym si lidi myslej že to bude dobrý a že se na tom nedá moc zkazit....omyl!Film má pár dobrejch okamžiků, ale opravdu jen pár.... ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, kdo od filmu s názvem Dudlíkátor, potažmo Cumlikátor :o) čeká něco jiného než totálně nenáročnou zábavu pro děti? Skoro kazdý známější vazoun se alespoň jednou nechá ukecat do podobné role, takže to Vinovi až tak nezazlívám, hlavně že dá dalšího Ridicka. Filmu jsem se spíše obával, ale nakonec jsem byl docela příjemně překvapenej, navzdory zdejším hodnocením a mým očekáváním. Film je sice nablblej, ale zároveň je docela akční, furt se něco děje, není tu moc keců o rodiných hodnotách, což je v tomto žánru obrovské plus, děti nejsou vyloženě otravný a Diesel není tak prkenej jako třeba Arnold :o) Akce je tu sice korektní, aby na to mohli koukat děti, ale fim prostě odsejpá a i některý vtípky docela fungujou. Dal bych 2 hvězdy, ale vzhledem k jednohvězdičkovým hodnocením, který si film podle mě opravdu nezaslouží, dám slabší 3. ()

Reklama

LeG!oN 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl tak strašně.Je to přeci rodinný film, a tak se nedá čekat nějaká bomba. Docela mile mě to překvapilo, některé vtipy byly i vtipný, ale Vin Diesel se mi sem nějak nehodil (drsňák s černočerný tmy nebo rychle a zběsile). Je to hlavně hodně podobný policajtovi ze školky a tam je stejnej problém s hlavním hercem. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Když byl Arnie ve školce, byla to ještě celkem sranda, ale pokus Vina Diesela o podobnou komedii, jako byl právě Policajt ve školce prostě nevyšel. Chybý tomu jak humor, tak i vše ostatní co od komedie čekáte. Vtipně situace můžete očekávat dopředu skoro tak rychle jako je tomu u snímků v rádobyvtipných pořadech Natočto! a Neváhej a toč! a stejně jako u nich se budete, či spíše nebudute, smát. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $56miliónovTržby USA $113,086,868Tržby Celosvetovo $198,636,868║ Tak mal som to možnosť vidieť v kine a musím povedať že vo svojom rámci si to u mňa splnilo účel a koľko-toľko ma to pobavilo, trošku aj pripomenulo môjho moc obľúbeného Policajta zo škôlky(90%), tak že to beriem ako taký priemer, čo ma ani pri ďalších pozretiach neodradí aj vďaka prim opatrovateľovi detí Vin Diselovi. A režisér Adam Shankman práve tu už naznačuje, že v ňom viazol nejaký potenciál a ten aj zúročil v neskoršom Hairspray. "Miestamy celkom stráviteľná zábavka a občas príde aj na akciu aj keď len takú skôr pre tie deti aby sa moc nebáli." ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Poté, co chůvu pozvrací dítě, je možné všimnout si, že dítě má dudlík, který by v důsledku předchozí scény mít nemělo. (MIG29)
  • Záporáci v závere filmu používajú pištole Heckler & Koch USP-45, SIG-Sauer P226 a Desert Eagle, ako aj karabínu M4A1 s granátometom. (ČSFD)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno