Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

campix 

všechny recenze uživatele

Další z přitroublých taškařic, která nemá nic jiného za účel než jen lehce diváka pobavit ve svých 110 minutách, načež by měl divák na vše zapomenout, protože to více méně nestojí za řeč. Největší plus je, že Ochránce není až tolik otravný, několik momentů vás dokáže pobavit a Vin Diesel se svým hlubokým hlasem mi tam opravdu brutálně neseděl. Podobných filmů jsou rozhodně desítky do roka. Nejvíc mě ovšem pobavili čeští distributoři, kteří pojmenovali film jako Dudlíkátor. No přiznejme si, že horší už to být rozhodně nemohlo. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Diesel odložil stříbřitě šedé čočky, rychlá auta a rozhodl se pro inovaci: Udělat si ze sebe trochu srandu. Nebo trochu víc ? Přirovnávání k Policajtovi ze školky mi přijde naprosto zcestný hlavně proto, že Diesel NENÍ Schwarzenegger. Navíc má film dost dobrých hlášek i komických situacích: Náramek v kanále. To měm málem roztrhlo. :-D :-D :-D Všichni se to tu budou snažit přirovnat k FaF, Ridickovi a dalším filmům, se kterými má však tato komedie společnou JEN jednu věc - Hlavního protagonistu. A s poklonou musím říct, že to Diesel pojal opravdu skvěle a dokonale mě pobavil. Za mě 5* :-) Zajímavý koment - janicesweet ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Od začiatku sa divák musí obrniť, pretože jediné čo ho čaká, je 5 faganov, ktorí sa budú snažiť robiť všetko pre to, aby sa divákovi otváral vo vrecku nožík. Lenže veľký Vin Diesel to nevzdá a tak v priebehu dvoch týždňov z týchto faganov urobí milujúcu sa rodinku. Komediálne mi z tohto filmu neprišlo nič a zároveň všetko - nutné podotknúť, že mi bolo na smiech úplne niečo iné ako bolo asi zámerom tejto "komédie" a to, že svalnáč s kojeneckými fľašami a hračkami medzi deťmi vyzeral ako pravý pedofil. Takáto katastrofa nebola ani u Arnolda v Policajtovi zo škôlky. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, kdo od filmu s názvem Dudlíkátor, potažmo Cumlikátor :o) čeká něco jiného než totálně nenáročnou zábavu pro děti? Skoro kazdý známější vazoun se alespoň jednou nechá ukecat do podobné role, takže to Vinovi až tak nezazlívám, hlavně že dá dalšího Ridicka. Filmu jsem se spíše obával, ale nakonec jsem byl docela příjemně překvapenej, navzdory zdejším hodnocením a mým očekáváním. Film je sice nablblej, ale zároveň je docela akční, furt se něco děje, není tu moc keců o rodiných hodnotách, což je v tomto žánru obrovské plus, děti nejsou vyloženě otravný a Diesel není tak prkenej jako třeba Arnold :o) Akce je tu sice korektní, aby na to mohli koukat děti, ale fim prostě odsejpá a i některý vtípky docela fungujou. Dal bych 2 hvězdy, ale vzhledem k jednohvězdičkovým hodnocením, který si film podle mě opravdu nezaslouží, dám slabší 3. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tohle snad Vin Diesel neměl zapotřebí, já vím že za to asi dostal slušnej honorář, ale tohle je pod jeho důstojnost. Fakt smutná komedie, když jsem se zasmál 2x za film a to když Diesel zrasí vrtulník (a to zrovna ani nemá být vtipné) a podruhý, když ten kluk sejmul toho šikmookýho hasičákem do ksichtu. Toť vše ničeho lepšího se nedočkáte, jen trapnejch hereckejch výkonů a situací kdy vám bude trapně i za tvůrce. Nevím proč všichni namakaný herci maj potřebu točit s dětma, ale Arnoldův "Policajt ze školky" byl docela v pohodě a "Pan chůva" s Hulkem Hoganem byl zas tak strašnej až byl geniální, a proto je "Ochránce" asi nejhorší z nich. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně po párty, kdy Shane (Vin Diesel) chytá Zoeina (Brittany Snow) přítele, zašpiní si rameno. Když však poté dům uklízí, oblečení má opět čisté. (MIG29)
  • Záporáci v závere filmu používajú pištole Heckler & Koch USP-45, SIG-Sauer P226 a Desert Eagle, ako aj karabínu M4A1 s granátometom. (ČSFD)
  • Kapitán Bill Fawcett, v snímku ho ztvárnil Chris Potter, pracoval v Americké armádě během První světové války. Vydával zde humoristický oběžník pro členy své jednotky Captain Billy's Whiz Bang. Ten se stal základem pro vydavatelství Fawcett Publications, které má ve stáji kromě dalších časopisů a knih i komiksy s populárním Kapitánem Marvelem. (imro)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama