Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý profesionální hráč baseballu Morris Buttermaker (Billy Bob Thornton) je vyzván k trénování neúspěšného baseballového družstva Medvědů. Snaží se dvanáct nešikovných kluků připravit na utkání s jejich největšími rivaly Yankees a jejich arogantním trenérem (Greg Kinnear). Podaří se mu připravit Medvědy na jejich klíčový zápas? Komedie plná břitkého humoru od režiséra filmu Škola Ro(c)ku (School of Rock). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

tartan 

všechny recenze uživatele

Ja som sa na tom celkom bavil, Billy Bob Thornton ako uchľastaný tréner bandy outsiderských deciek, ktoré však nakoniec takmer(!) vyhrajú baseballovú ligu... v rámci tohto za mlákou zrejme veľmi poulárneho športovo (vždy je to pritom baseball) - detského subžánru (aspoň ja zaznamenávam v TV každú chvíľu nejaký podobný film) je to vcelku (možno troch uleteno) zábavná záležitosť. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Je to taková umírněnější verze úchylného Santy se stejným předstvitelem hlavní role, děcka tam sice mluví současnou mluvou, ale BBT už prostě není tak cool a Ríša Linklater jaksi nebezpečně měkne a projevuje patriotismus (mám na mysli tu US vlajku v posledním záběru). Renomé filmu zachraňuje pár slušných hlášek, za všechny snad: "Je ze stejnýho ročníku jako my, prý jednou zbouchnul učitelku." AR: 1,85:1 - sférická skla ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Edward Shearmur: 1. Promise - Simple Plan [3:32] ,2. Bad Reputation - Senses Fail [2:33] ,3. Everything Is Alright - Motion City Soundtrack [3:28] ,4. Wipeout - Phantom Planet [1:31] ,5. This Is War - Ben Kweller [2:22] ,6. Centerfield - John Fogerty [3:52] ,7. Shinin' On - Grand Funk Railroad [3:30] ,8. Cocaine - Eric Clapton [3:40] ,9. Muscle Of Love - Alice Cooper [3:45] ,10. Stranglehold - Ted Nugent [8:24] ,11. Close To Champaign - Los Straightjackets [3:55] ,12. Wack Wack - Young-Holt Trio [2:59] ,13. Meet Mr. Buttermaker - Edward Shearmur [2:24] ,14. Play Ball - Edward Shearmur [1:47] ,15. Dictatorship - Edward Shearmur [1:14], ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Probohy, tolik filmů na jedno brdo a těm Američanům to ještě nedošlo?!!! Tak, kdyby sem náhodou zabloudili: sport je pro všechny, sbližuje, vylepšuje charakter a vyhrajou outsideři. A když prohrajou na výsledek, tak jim patří morální vítězství. POZOR! Předchozí věta platí pouze pro film, při sázení se jí absolutně neřiďte! A na tyhle filmy už taky nechoďte, jinak je budou filmová studia točit furt dokola a z tý nudy se nikdy nevyhrabeme. /17. 6. 2010/ P. S. tohle hodnocení jsem napsala pár minut před koncem. Teď musím hodnocení snížit o jednu hvězdičku za americkou vlajku v posledním záběru. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V sobotu dopoledne v televizi Vidím Billy Bob Thorntona. Jede si svojí obvyklou roli alkoholika a kolem něj se prohání kopa chvílemi docela vostrejch harantů. Tak jsem si řek, že se na film podívám a třeba to bude v pohodě. A fakt že jo. To, že je film o baseballu jsem vůbec nevnímal. Upřímně jsem se párkrát docela nahlas zasmál a může za to právě ta kopa harantů, co tvoří film a ochlasta Billy Bob je svými trenérskými schopnostmi sceluje. Není to žádný zázrak, ale na sobotní odpoledne bych si nedokázal představit lepší film. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama