Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

castor 

všechny recenze uživatele

Člověk ani moc neví, co si o tom má myslet. Tolik zajímavých herců (z toho dva držitelé Oscara) a trestuhodně promarněná šance. Režisérovi Chazzu Palminterimu nabízené protéká mezi prsty, očividně hledal inspirace jinde (Love Actually) a i když se s přibývajícími minutami přece jenom něco vyždímá, výsledek je natolik rozpačitý, že je to obrovská škoda. K někomu možná, ke mně ale ty „emoce“ nedoputovaly.. Melancholické (čtyřicetiprocentní) Vánoce!! ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Někdo mě měl varovat, že se to zvrhne v takovou emocionální supranálož! Palminteri je něco jako mozkomor - vyždímá z diváka-nebožáka i tu nejposlednější emoci (pozn. levně) a nedělá mu sebemenší potíže uchylovat se k přeslazenému "columbovskému" kýči z dob prvních dvou dílů HP a Sám doma. Jistě chápete mou nelibost. Herecké obsazení je naopak fajn, přičemž vede stárnoucí Alan Arkin (připomíná mi mého pradědečka:)), ale to mi stejně nedává jediný rozumný důvod, proč bych neměl na Dárek zapomenout. P.S. Když už zde byla zavedena "řeč" na similaritu s Láskou nebeskou, minimálně obal a potisk DVD se k ní hlásí zcela nepokrytě, o tom žádná. Pochybuji však, že to tvůrcům (a zklamaným divákům) přineslo vůbec nějakou satisfakci. ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská, kterou místo (britsky) "lidských" příběhů drží (poamericku) dohromady hlavně andělé, zázraky a reinkarnace, což v naší ateistické společnosti přece jen neuspěje. Navíc mám pocit, že jsem vlastní reinkarnací někoho jiného, protože jinak si nedovedu představit, že ač jsem tenhle film nikdy neviděla, přesně jsem veděla, co pronese pan policista v nemocnici u lůžka nebo jak se vyvrbí postava Robina Williamse. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Mám rád xmas filmy, ale tento jeden mal tak nevyťažený potenciál, až to nebolo pekné. Výborný herci, príjemná atmosféra, klasický scenár zmierenia. Na film sa pozeralo vcelku fajn, žiadne americké vianočné klišé nechýbalo. Vzťahy, láska, romantika, zmierenie. Avšak niečo tomu chýbalo....preto len také priemerné 3*... PLUS: výborní herci, príjemná vianočná atmosféra, fajn príbeh o láske, porozumní, vzťahoch...MINUS: nevyťažený herecký potenciál, trochu bláznivé moemnty ( to s reinkarnáciou), ale inak fajn... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Vánoce, samota, žárlivý polda, nehybná maminka, odpuštění, zlomená ruka, reinkarnovaná manželka v mužském těle, deprese a to vše splácáno ve snímek, který příliš neskrývá své ambice zaujmout. Výsledkem je však tradiční kočkopes s několika vtipnými momenty, špetkou témat k zamyšlení a většinou buď zoufale neoriginálních nebo lehce prokouknutelných situací. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama