Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

MMR 

všechny recenze uživatele

Čtyři různě vzhledově a postavou vypadající kamarádky v obchodě zjistí, že jedny kalhoty sedí všem. Tak si je koupí, a jelikož každá odjíždí na prázdniny do jiného kouta světa, rozhodnou si kalhoty po určité době mezi sebou posílat. Zajímavý námět, ale i dobré zpracování. Film se mi i přes svou délku líbil. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Eidelman: 1. These Days - Chantal Kreviazuk ,2. Unwritten - Natasha Bedingfield ,3. Black Roses Red - Alana Grace ,4. If God Made You - Five For Fighting ,5. Just for You - William Tell ,6. Closer to You - Brandi Carlile ,7. No Sleep Tonight - The Faders ,8. I Want You to Know - Chantal Kreviazuk ,9. Be Be Your Love - Rachael Yamagata ,10. Sun's Gonna Rise - Shannon Curfman ,11. Simple - Katy Perry ,12. Always There in You - The Valli Girls , ()

Reklama

Candid 

všechny recenze uživatele

Sesterstvo putovních kalhot není nic světoborného, ale to po komediích pro teenagery ani nikdo nemůže chtít. Každopádně se jedná o příjemný snímek, který nenudí a dokáže bavit i nevulgárním způsobem, což dnes u filmů podobného typu bývá vzácné. Mužský divák by si v mém hodnocení měl odečíst hvězdičku, jedná se o film zaměřený na dívky. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že zdaleka nejsem cílovou skupinou, ale i v této sortě "dívčích" dobrodružství jsem si dokázal najít filmy, které dokázaly vtáhnout či pobavit i mne. Sesterstvo putovních kalhot ale není tímto případem - působí roztahaně, problémy či zážitky dívek nedokáží zaujmout, natož zasáhnout, a už vůbec ne chytit za srdce, s výjimkou několika izolovaných epizod. Komediálně zcela bezzubé. Pozitivem je fakt, že příběhy aspoň nepůsobí hloupě. S hereckým obsazením nemám problém, byť vrcholné herectví se zde nekoná, a ani není žádáno. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Začátky Blake Lively je tou nejzajímavější věcí na celém filmu. Komedii se to nepřibližuje ani trochu a na fungující drama to nemá nosný příběh a už vůbec ne dobrý herečky. Logicky filmu nepřidává i roztříštěnost filmu na 4 střepy, jen aby každá holka měla cca stejný čas pro svůj příběh. Nudilo mě to, Blake nezachrání všechno.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)
  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)
  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)

Reklama

Reklama