Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Strašlivě neobvyklý snímek s proplétáním osudů, pojatý tak, jak jsem ještě nikdy neviděl. Na můj vkus možná až trochu "americké", ale nevím, jak to v Japonsku mají, takže nechme to tak. Vzhledem k tomu, že jde ale o komedii, je ta stopáž přímo pekelná. Zkrátit to o půl hodiny by myslím prospělo. Pár hluchých míst, ale přesto převládá pozitivní pocit z dobrého filmu, takže krásné čtyři hvězdičky! ()

Soundtrack 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem si konečně našel čas na tenhle film, který mi na harddisku už dost dlouho hnil. Ačkoliv se to nemusí zdát, film je hlavně komedie, proč chybí na všech databázích ve výpisu žánrů je mi záhadou. Příběhy jsou mezi sebou proplétány ve stylu americké Magnolie nebo třeba nového Atlasu mraků, čili přesně tak, jak to mám rád. Dost mě překvapila účast Vinnieho Jonese, který si zahrál nájemného vraha a dovolím si říct, že právě díky němu považuju 5. příběh za úplně nejlepší a nejvtipnější .. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

bezchybné zpracování, suprová stylizace, klipovité střihy, brutalita, humor - brilantní černá komedie servírující nám pět absurdních povídek, které se v průběhu filmu začnou prolínat a navíc jsou zaplněny postavami, které se jen tak nevidí - teplí vykradači domů, ptačí muž, filosofující nájemný vrah, nevtipná tvůrkyně "vtipných" reklam nebo nemrtvá manželka (tu jsem měl nejraději, už jen kvůli těm sexy převlekům:). Prostě další japonská šílenost, která mě totálně uchvátila... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Japonci su divni, ale ked sa vyvaruju nechutnosti, tak nastastie aj zabavni. 5 originlalnych pribehov, ktore sa miestami trochu popreplietaju a vo vysledku neskutocne zlepsia naladu a kto ma chut nad tym rozmyslat, tak tam najde aj nejake to ponaucenie. Mna najviac bavil pribeh s neskutocne skaredym ale zaroven roztomilým gayom. A zo zien ma pritahovala vrazedne krasna Reika Hashimoto. Vinnie Jones si odohral toho svojho klasickeho drsniaka, ale v tej dobe bol este stale zabavny. Film, ktory musi pobavit kazdeho. Ak nie, tak by mal nielen skoncit s filmami, ale rovno so zivotom. 4* za samotny film a piatu davam za originalitu. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla něco tak ztřeštěně. Že s tím přišli Japonci není překvapení. Některé scény mi trochu připomínaly japonské reality show, které vůbec tvoří kapitolu sami pro sebe (obzvlášť hypnotizér a představy reklam). Nejlepší jsou podlě mě příběhy rodiny, kdy hypnóza z otce udělá slepici a díky nehodě se ho jaksi nepodaří vrátit zpátky a vražedná nebožka a její nebohý manžel. Všechno to bláznivé dovádění spěje k celkem zajímavému finále, které působí směšně stejně jako dojemně. A Vinnie Jones a jeho "What's your function in life?" je onou pomyslnou třešničkou na dortu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)
  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)

Reklama

Reklama