Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amón, padlý anděl ničitel neboli anděl smrti, se po několika tisíciletích probouzí, aby oživil svého syna. Obra, který se má dle proroctví postarat o zánik lidstva... (oficiální text distributora)

Recenze (41)

waits 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemné béčko s průměrnými (nikoliv hrubě podprůměrnými nebo vyloženě trapnými!) dialogy a se sympatickým nadhledem (Pozor padá kamení, Věděl jsem, že se mi bude hodit dětství se starší sestrou nebo konverzace typu "Ted tě zabiju - Splníš mi poslední přání?-Ano, ale ne, jestli je tvoje poslední přání, abych tě nezabil - Nene, i když, pravda, taky mě to napadlo"). Triky jsou úsměvné, herecké výkony taktéž (rvačka u džípu, hehe), ale viděl jsem mnoho, mnoho větších nesmyslů.. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ve druhé polovině stopáže se objeví pár hlášek, které jsou docela originální a vtipné. Pokud si vzpomínám, jejich nástup odstartuje lakonický varovný nápis "Pozor, padají kameny". Jenomže to je asi tak jediný klad, který mě momentálně napadá. Námět je fajn - v podstatě by to vůbec nebyl špatný film ... kdyby se přestal brát vážně a zaměřil se výhradně na komediální prvky. Myslím, že tahle poloha by mu docela seděla - při troše štěstí mohla vzniknout jedna z těch báječných parodií, kde je možné akceptovat i nedokonalé, leč zábavné triky. Nic takového se nestalo - výsledek je sice dosti žalostný, ale zároveň sledovatelný bez jakýchkoli trvalých následků. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda mohlo to být daleko lepší. Film si samozřejmě snaží ukousnout svoje sousto z fenoménu mumie ale nedaří se mu to, ať jde o klišé příběh který by ale dokázal udržet, dkyby tu nebylo tolik zbytečných keců. KAždý scéna vede k další kecací scéně a film má tolik zákonů že jich je víc než v Česku. Škoda mohlo to být dobrodružný béčko ale vznikla z toho kravina kterou zachraňuje sympaťák Dien. ()

J.Mayen odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 30 minut, víc se fakt nedalo a raději jsem si zahrál Residenta Revelation,nevim jestli tak bude komentář hodnotný,ale snímek jsem dal z toho důvodu, že běžel vyjímečně od 20:00 a později by mě ani nenapadlo si film pustit.Proč film vidět? Jednak z důvodu, aby se vaše ratolesti do max 6 let věku mohli pobavit nad touhle snůškou hoven a druhak je tu možnost vidět snad jedny z nejhorších efektů, který mohla vyprodukovat snad stará amiga nebo atárko. O blbym humoru a mlácením pažbou do mumie je snad i zbytečný se rozepisovat. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak jako komedie to funguje skvěle i když asi nechtěně. Mumie o velikosti baráku je fakt hustá. Škoda, že to nemá lepší efekty, ale zas by to asi nebylo ono. Jinak klasika, příběh o hovínku, herci neherci, jedna pěkná buchta, a spousta hlášek. Třeba pozor padá kamení a najednou na zem přímo lítaj počítačový šutry. Mumie vrhá vrtulníkem jako s plážovým míčkem a spousta dalších kuriozit :D Ne tohle neni odpad, když to člověk nebude brát opravdu vážně. Za tu prdel a tu buchtu 30% :D ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama