Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Je to na rozmezí mezi 2-3 hvezdicek, některé gagy jsou fakt totální a člověk se baví, ale potom příjdou tak hluchá místa a trapnosti, že si člověk říká že to snad ani není možné aby se dvě takové scény potkaly v jednom filmu. Steven Seagal je úlet :o) stejně tak i narážky na černochy a bělochy co si hrajou na černochy to jsem se fakt nasmál... ()

MikaelSVK 

všechny recenze uživatele

Možno som to s tými 4**** trocha prestrelil, ale scéna s Brendanom Larouxom a handicapovanými športovcami vo mne zanechala naozaj veľmi silný dojem vo všetkých smeroch. Z niečoho takého si urobiť srandu a ešte v tak vážnom poňatí... sila no! Zvyšok filmu by som ohodnotil taktiež pozitívne. Scény ako "zákaz fajčenia", "odborníci na penisy" a ďalšie boli naozaj vydarené, originálne a vtipné. Určite by som privítal aj pokračovanie ;-o ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

pri skečových filmoch sú dva základné problémy: rámcovanie a dávkovanie - to prvé dáva rozbitej forme "sledu skečov" istú súdržnosť a spája skeče na základe nejakého kľúča do jedného celku, druhé zasa má čo do činenia so samotným výberom skečov, ich dramaturgickým usporiadaním a zaradením, ako aj dĺžkou a celkovým rozvrhom. Dokonalá formulka na úspešné zvládnutie oboch snáď neexistuje, ide len o to, ktorý film sa dokáže čo najviac priblížiť dokonalosti - u mňa zatiaľ je príkladom takého filmu Monty Python Meaning Of Life, no ani "onioňáci" na tom nie sú zlé - rámcovanie je výborné, väčšina skečov vydarených, vtipných, trefných, oceňujem hlavne vysokú dávku politickej nekorektnosti, pretože väčšina dnešných paródií je príliš umiernená, akoby sa bála, a potom je to skôr trápne než vtipné, lenže onion movie nie je ten prípad; moja obľúbená je Mellisa Cherry, samozrejme Cockpuncher, Peruánci, vystrihnuté scény, Dave got my penis out či neckbelt a kopec iných; celkom chytľavá vecička; ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli nemám smysl pro tento druh humoru? Přišlo mi to jak američí "Monty Pythoni" (hodně v uvozovkách) v kombinaci s buranským humorem Borata. Spousta scének, které se snaží těžit ze své absurdity, bohužel zde se absurdita odvíjí od vulgarit, zesměšňování a zbytečného násilí, což mi nevyhovuje. Je pravda, že některé vtípky byly lepší než jiné, ale nikde jsem nebyl extra odvařený. Steven Seagal pobavil, ale zase nic přehnaného (avšak rozhodně lepší než cokoli, co kdy vytvořil). A satira? No, jako zesměšňují se zde problémy současné Ameriky, vlastně skoro všechno, na co člověk přijde, jenže ono to k sobě nějak nezapadá. Tedy, ne že by mělo, jenže oni se o to autoři snaží, bohužel jejich snaha slepit scénky dohromady snímek shazuje. Na závěr? Možná se u toho zasmějí někteří, zdůrazňuji někteří, Američané - protože někteří, opět zdůrazňuji někteří, budou pravděpodobně podobní, předobrazu, jejž film zobrazuje. Pro mne, jako člověka nechápajícího tamější svět s jeho zákoutími, trochu nuda. Trochu hloupá nuda. ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Jako první musím říct, že snímek The Onion Movie obsahuje pár geniálních scén a svým způsobem ukazuje, že předsudky a stereotypy jsou jedny z nejhorších vlastností lidí. Armed Gunman nebo vězni do každé domácnosti vás položí na zem do křečí smíchu, boužel ale film nedokázal udržet kvalitu po celou délku a většinu času byl průměrný, někdy trapný a často nudný. Ovšem za těch pár scének to stálo a níž než 3 hvězdičky prostě dát nemůžu. Norman Archer, fuck you and good night... // Po druhém shlédnutí si říkám: co se mi prve nelíbilo? Tohle nemá chybu a věci, které se mi dřív zdály nudné dávají smysl. Zvedám hodnocení z 3* na 5* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama