Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Dharter odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně takový ten pod-primitivní materiál, který mnoha Američanům plně stačí. Srovnám to sem k nám do ČR: Za všechny americké celostátní televizní sítě (NBC, ABC, CBS, FOX) dosaďme Novu, Primu, Barrandov, a ČT. Pokrok je nyní přítomen, a tak už máme set-top-boxy, schopné na televizor zobrazit zdarma 12 televizních stanic, které šíří svůj nízko-energetický téměř pro-biblický (viz Biblický pás zformovaný v USA) materiál, obsahující odpad o Romech/fejk uprchlících, dopravních nehodách, Počasí, recyklovaných únosech, slaš recyklovaných vraždách, slaš recyklovaných loupežích, slaš recyklovaných (fejk) teroristických útocích nejen kdesi daleko v poušti, slaš další recyklovaný příběh o dvou-létem dítěti, které omylem spolklo kostičku Lega. Dále do takového materiálu spadají jakoby-zprávy o kryptosocialistech z ČSSD/TOP09/ANO/KDU-ČSL. A samozřejmě i o environmentalistech ze Strany Zelených. To vše je psané na objednávku. _ _ _ A nemyslete si, že nic z toho, co jsem vypsal, by sionáckové neprocpali do české verze Onionu. ❌ ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici som sa ešte pár krát zasmial ale potom to už bola iba nuda, nuda, nuda. Možno ako jednotlivé skeče, ktoré si pozriem raz za čas to môže fungovať ale pozerať niekoľko desiatok skečov poskladaných za sebou bez zmysluplného príbehu, to ma veru na tých 86 minút nezabavilo. Aspoň, že tam bola tá scéna s Armed Gunmanom lebo inak by som s hodnotením išiel aj nižšie :) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neskutečná věc, která ale v sobě má pár opravdu hodně světlých stránek. Onion Movie je takový zvláštní film. Uzpůsobem jako televizní zprávy, dost možná ty nejzábavnější televizní zprávy, které se kdy natočily. Film začíná hodně zostra a já se opravdu hodně slušně bavil, ale tak po půlce, ne-li již po třetině jsem se začal nenápadně nudit, protože se mnoho vtípků začalo dost opakovat a nakonec to vyvrcholilo k tomu nejhoršímu. Sesmolenině toho všeho, co se tam kolem odehrávalo. Každopádně je to takové změť scének, některé zabaví více, některé méně, některé jsou naprosto hloupé. Když si ale vzpomenu na Seagala a jeho Cockpunchera a hlášku "Už teď nemáš koule" nemůžu jinak a minimálně za to zdvihnout svůj palec musím, protože tenhle film prostě pobaví minimálně tím. Onion Movie je zvláštnost prvního stupně na kterou se ze začátku suprově kouká, ale po čase radost opadne, protože nesmyslé opakování scének ničím filmu nepomůže. Každopádně i tak má tento film jednoho velkého, přerostlého koně, a tím je kupodivu právě Seagal. Bůh žehnej jeho kopací technice :) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Extrémní šílenost, v které se spojuje satira nad světem americké televize a snaha být zábavný jakýmkoliv možným způsobem. Cameo Setevena Seagala je naprosto fantastickou sebeparodujícím zážitkem, kterým mi Steven dokázal, že i on má smysl pro humor a je realistou. Možná překvapí 3*, když film je prakticky skvělý, ale některé vtípky a momenty by mohli být nejen lepší, ale i originálnější (jen aby pak té originality nebylo příliš...pravda). Přesto doporučuji každému, kdo trochu zná americkou televizi. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

7/10 - "Faktem je, že sme se za posledních devadesát minut něco dozvěděli všichni. Já teď vím ze Irové mají velké bradavky. Dozvěděli sme se, že filmový kritici jsou jen banda buzerantů. Ale hlavně sme zjistili, že ten podivný vliv korporací na spravodajstvi nás chrání před terorismem...... Hurá lidičky, neska si zasune každej" Pro příznivce černého, fekálního, trapného a rasistického humoru je tato Česká soda po americku jasná volba... Melissa Cherry, Drtikul a Ahmed s Ahmanem vám ukážou jak to v tý Americe vlastně chodí. =) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama