Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nehorázná bizarní sprška absurdity. Skeče jsou perfektní, není to jen nějaký tupý humor, ale nutí vás to se nad daným tématem zamyslet. Celkově jako film to na mě působí nevyrovnaně, ale díky jednotlivým scénkám (reportážím) mne snímek celkem zaujal. Tak si nějak sám pro sebe říkám ...ony ty Televizní Noviny na NOVĚ k tomuhle nemají moc daleko ... ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně taková satiristická parodie na veškeré (tedy spíše americké) zpravodajství, ale i když je dost zveličená, hlavní myšlenky jednotlivých reportáží jsou docela pravdivé. Hlavně je to ale celé v takovém vtipném kabátku, nasmál jsem se dost. Nicméně na víc než ty 3 hvězdy to bohužel není, chybí mi tam nějaká větší spojitost a promyšlenost.. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takový americký způsob České Sody. Vtípky z předchozích scének nenápadně vstupují do následujících, takto sem to měl vždy rád. Bohužel všechny gagy ve filmu nejsou prvotřídní, ale najdou se zde skvělé a originální nápady, např. o tom že věznice jsou v Americe již přeplněny a že několik vybraných rodin dostane na starost vězně. Dostaneme srdceryvný příběh handicapovaného hokejisty Brendana Larouxe. Anebo scénu s počítačema Bates 4000,5000, až 9000. Kdy zákazník prostě nemá šanci držet krok s vývojem. Steven Seagal ve filmu zase tolik nevystupuje, ale jeho postava Cockpunchera je rozhodně zapamatováníhodná. 60% ()

Safenat 

všechny recenze uživatele

Často jsem si připadal, jako bych sledoval americkou verzi Monty Pythonů; samozřejmě na "jemný a kultivovaný" (not!) humor Pythonů toto nemá ani zdaleka, ale také tu dobře funguje moment absurdní komičnosti a kritického postoje k dění ve společnosti. Skeče s arabskými teroristy jsou geniální, stejně tak s klonem Britney a Steven Seagelem (a to nejlépe dohromady), dalších pár je velmi dobrých (ozbrojený lupič), další jen dobré, jiné (a těch je tak polovina) trapné a předvídatelné a některé i nechutné... potom dlouho nic a pak je skeč s jeptiškou, na který asi nezapomenu do konce života :) ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Je to na rozmezí mezi 2-3 hvezdicek, některé gagy jsou fakt totální a člověk se baví, ale potom příjdou tak hluchá místa a trapnosti, že si člověk říká že to snad ani není možné aby se dvě takové scény potkaly v jednom filmu. Steven Seagal je úlet :o) stejně tak i narážky na černochy a bělochy co si hrajou na černochy to jsem se fakt nasmál... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama