Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Myslíš, že máš problémy se schůzkama...
Ethan Green nemá problém najít muže na randění nebo na jednu noc. Najít někoho, s kým by navázal trvalejší vztah a usadil se – to už je jiná. Má na výběr ze tří možností. Sexy teenager, atlet a nebo jeho ex-přítel, který právě chystá svatbu s někým jiným. Najde Ethan „Pana Pravého“, nebo je odsouzen k neustálému hledání, které jej staví do bláznivých situací. Neuvěřitelný život Ethana Greena je romantická a bláznivá komedie, natočená podle komiksového hitu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

I když mám filmy s touhle tématikou v oblibě, trapné eskapády Ethana Greena mě moc nebavily. A v některých místech mi přišly i dost odporné a nechutné. Homosexuálové s takovouto povahou budou mít problémy jako on a zcela jistě svým chováním budou ostatní odpuzovat. Dvě hvězdičky si ty dvě kníraté tetky ale zaslouží a konec taky. Škoda, že ten průběh nestál ani za psí štěk. Šlo k tomu dojít i jinou cestou. ()

Hejsa 

všechny recenze uživatele

Ach jo, no blaznivá komedie to asi je, ale zároveň pěkná blbina:-). Pár velice vydařených skečů, ale jinak nic moc. Hlavní představitel je takový spíš dítě troubovitý, ale aspoň to za něj zachraňuje sympatický představitel jeho ex a zároveň hrdina závěrečného happyendu! V rámci žánru gay theme průměr ,mezi komediema bych šel s hodnocením níž. ()

Reklama

Adolf47 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si u mě svojí kvalitou zasloužil nejvíce dvě hvězdičky, protože to byla vážně strašná hloupost o ničem. Pár rádoby vtipných scének, tetičky, které toho moc nepředvedli (to málo ovšem stálo za to, čekal jsem ale víc) a nelogická návaznost a účelovost jednotlivých scén téhle "romantické komedie" na víc nemá. Ovšem...vždycky říkám, že u filmu záleží nejen na jeho kvalitě, ale i na rozpoložení, v jakém se na něj díváte. A protože mi tato komedie v danou chvíli vyloženě sedla, získává navíc jednu hvězdičku. Podruhé bych se na ni už ale nepodíval. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když je člověk gay, je mu už 26 let a stále nemůže narazit na tu pravou ideální lásku, tak potom asi není divu, že má pocit, že život za moc nestojí a klade si otázky, kde je chyba a proč se mu ve vztazích nedaří. Ethan Green má ve vztazích docela zmatek a jeho hlavní problém zřejmě tkví v tom, že si neumí přiznat, že za rozpad většiny svých vztahů si vlastně může sám. Každopádně film je nádhernou vztahovou studií gay komunity a kromě toho se jedná i o docela vtipnou komedii, u které se dá solidně pobavit. Ale tedy hlavního hrdiny mi občas bylo i tak trochu líto, zvláště když se mu ty vztahy pořád rozpadaly a on nakonec skončil v komplexu důchodců, kde si pronajal byt, ale ta má lítost netrvala nijak dlouho, film totiž končí hodně pozitivně a tak to asi mělo být. Jako bláznivá komedie na nudný všední večer, kdy člověk neví, co si v tom domácím kině pustit, to docela potěšilo a svůj filmový výběr na dnešní večer hodnotím jako docela dobrý. Mladí sympatičtí herci pak už byli jen jakousi pomyslnou třešničkou na dortu, rozhodně bylo v tomto případě nač se dívat. Ovšem pokud se mám zamyslet nad hodnocením filmu, tak do nadprůměru bych film rozhodně neřadil, spíše je to takový solidní průměr, na který se dalo v pohodě podívat aniž bych se nudil, a tak nakonec uděluji tři hvězdy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný život Ethana Greena jsem viděl hned po snímku Polibte nevěstu (2007), který se rovněž zabýval LGBT tematikou, přičemž oba filmy na mě zapůsobily stejně - tedy slabým a podprůměrným dojmem. Ethan Green byl o něco vtipnější (hlavně díky "tetičkám"), zato ale herci mnohem více přehrávali, což bylo nejspíš úmyslné, ale dosti otravné. Jinak příběhové šlo o klišé na druhou. Zkrátka film, který nenadchne, skoro i neurazí, ale existují o dost lepší zástupci podobného žánru. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama