Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice zlodějíčků v čele s Rayem (Ted Danson) má zálusk na sbírku vzácných mincí. Plán jim trochu překříží Rayova sestřenice, která přiváží jeho syna Timmyho (Macaulay Culkin). Ten – jako správný teenager – brzy zjistí, k čemu se jeho otec chystá a krátce po vydařené krádeži mince schová. Slíbí Rayovi, že mu řekne, kde jsou, pokud se bude alespoň týden chovat jako otec... Ray a Timmy se sbližují, jenže to už je povedené bandě na stopě policie a mladá vyšetřovatelka, která se shodou náhod s Rayem seznámí, aniž by tušila, že zločinec, kterého hledá, je právě on… (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

Smok 

všechny recenze uživatele

Čestne priznávam, že tohto "roztomilého klučinu" s výrazom škrečka, ktorému stúpili na chrbticu, mám problém stráviť. Takže tento film ma nijak extra nebral, beriem si z neho len ponaučenie, aké fatálne následky môže mať, keď z psychicky nezrelého jedinca niekto urobí idol. http://saved.im/otu2njrvnhaw/macaulay-culkin.jpg ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Přesně tyto rodinné komedie z devadesátých let mám hrozně rád. Tenkrát se tyhle filmy točily docela často. A jako nejedna rodina, jsme jich doma měli plno na vhs kazetách. A tak jako spousta dalších filmů pro celou rodinu (Táta v sukni, Kapitán Ron, Maska, Přes palubu, Lhář lhář, Ace Ventura....) měli i Kšefty s tátou nejošoupanější pásek. Viděl jsem tenhle film přibližně dvacetkrát, je to moc pěkná a zábava. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Macaulayho s dlouhým hárem nebrat. A Ted Danson je snad nejmíň sympatický herec, co znám. Hodil by se do parodií. Příběh je podle očekávání extrémně originální a nepředvidatelný. To by ale nevadilo, bohužel nemá žádnou přidanou hodnotu. Vztah otce a syna (Dansonovi ovšem nelze věřit ani to, že by eventuálně mohl být něčí otec) je vůbec nevyvíjí, akorát si na konci skočí do náruče bez zřejmýho důvodu. Ani comic relief v podání dvou natvrdlých bukvoidů nefunguje - neudělali ani jeden vtip, co by za něco stál. A Macaulay taky ne, takže nevím, komu se ten film točil, podle mě totiž musí zákonitě nudit všechny věkový kategorie. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá rodinná komédia. Chlapec mnohonásobne prevyšujúci svojho kriminálne založeného otca je skutočne skvelý. Zahral ho Macaulay Culkin ešte v jeho dobrých rokoch. Až na to, že tu má nesympatické dievčenské háro. Je tu ale perfektne vykreslená detská vynaliezavosť a schopnosť vychovávať dospelých. Rozhodne sa jedná o veľmi dobré spracovaný film, u ktorého sa pobaví snáď každá generácia. Človek si ale ako veľakrát musí uvedomiť, že sa nebude jednať o nič svetaborné a že je to 21 rokov starý film. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin v rodinné komedii, na tento snímek vzpomínám rád.. Viděl jsem ho už před několika lety a vždy jsem potěšen, když se objeví v televizi. Jestli máte rádi tohoto herce, tak si tento film určitě pusťte. Na ´´Sám doma´´ to nemá, ale na příjemné odpočinutí to stačí. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama