Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Já měl tento film vždycky docela rád, na nic si nehraje a působí jako příjemná rodinná komedie k pobavení. Videokazeta byla v mém videu dosti často :) Paradoxně filmu nejvíce uškodil český název. Kdyby ho nechali v originále, nikdo by pravděpodobně nic nenamítal. Takhle si to ale každý spojí jako pokračování série sám doma a špatné hodnocení je hned na světě. ()

Lyriq 

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu si přeji, aby čeští distributoři zemřeli krutou a velmi bolestivou smrtí. Opět neštastný český název, tentokrát viditelně jen pro přilepšení si na známé sérii. Jinak bláznivá komiksová adaptace, kterou mám od dětství rád, vždycky jsem chtěl mít vlastního mekáče. :D "Tady je Nash. Všechno jde hladce jak hleny do krku." ()

Reklama

Richie666 

všechny recenze uživatele

a: "Ty vole, máš fakt krutej bejvák"--- b: "Bejvák?!?" --- c: "Domnívám se, pane, že jde o slangový výraz označující dům. Je to idiom." --- b: "Aha." --- a: "Proč mi říkáte idiom?!" Neřekl bych, že je to tak špatné. Zdejší hodnocení je podle mého názoru dost zaujato všeobecnou tendencí posuzovat několikeré pokračování hůře nežli předchozí díly. Tomuto stereotypu se samozřejmě dá čelit jen do jisté míry - ale co byste ještě chtěli, vždyť v tomto případě se jedná o kompletně inovovaný film. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin je nejbohatším dítětem na světě, ale přestože miluje své starostlivé rodiče, není šťastný - chybí mu totiž kamarádi. Jenže jednou rodiče zmizí v bermudském trojúhelníku a chlapec je musí zachránit. Čekají nás nějaké ty intriky v podobě zosnovaného plánu na zabití rodiny Richových a hledání ztracených rodičů. Macaulay Culkin se evidentně pokusil navázat na úspěchy filmů Sám doma, ale právě ta zábavnost a nápaditost tomuto filmu hodně chybí. Trapná křečovitost a nesympatický Macaulay Culkin to ovšem převyšuje. 30% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, na ktorých som vyrastal a kedže som bol veľmi malý, dlho som si lámal hlavu, prečo sa Kevin volá Richie Rich a prečo má iných rodičov. Som veľkým fanúšikom už od detstva prvej dvojice filmov Sám Doma a kedže naši skvelí ľudia tomu dali názov Sám doma a bohatý, to bol ten dôvod, prečo som sa tak poplietol. I keď je pravda, že keby tomu ostal pôvodný názov Richie Rich, nikomu by to nič nehovorilo. Kedže tretí a štvrtý diel Sám doma sú totálne odpady kinematografie a najhoršie pokračovania celkovo, tento film som narozdiel od nich mal veľmi rád a videl som ho v televízií snáď každý rok. Má veľa nápadov, vtipov a nových skvelých postáv. Macaulay bol proste v mladosti skvelý. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Když je Rich (Macaulay Culkin) ve 24. minutě ve škole přistižen, jak faxem posílá obrázek spolužákovi, tak hned v dalším záběru rychle schovává důkazní papír z faxu pod stůl. Ale v dalším záběru leží papír opět na faxu. (Amper01)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama