Reklama

Reklama

Batman & Mr. Freeze: Supernula

  • USA Batman & Mr. Freeze: SubZero
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Batman a jeho přátelé budou mít po většinu času mráz v zádech. Jejich cesty totiž zkřížil nebezpečný Mr. Freeze. Touha zachránit svou ženu dohnala bývalého doktora Victora Friese k zoufalému činu, jenž přímo ohrožuje jednu z osob, jež je Batmanovi blízká. Dokáží ji Batman a jeho věrný pomocník Robin uchránit před ledovým dotykem smrti? (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

PKD 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré. V podstatě se dá říci, že jde o uzavření pribehu Viktora a hl. jeho ženy. Byť jeho osobní příběhová linka pokr. ještě v několika dílech. Ovšem Michal Ansara JE Mr.Freeze! A Kang. Ne ten ze Simpsonů, ale z TOSky. ;-) I když kombinaci 3D grafiky vs klasická animace, nepovažuji za příliš šťastnou. A vždy mě nehorázně pobaví ten dementní český překlad podtitulu. Supernula je ten, kdo s tímto názvem přišel. Leda tak. A nemyslete si, že je náhoda, že tento film vznikl rok po tom šaškoidním filmu s jiným mr.Freezem. Toto jest totiž odpověď anim. WB divize na Schumachera jak se to má správně dělati po stránce koncepce a scénáře. P.s. a jako jediný! DC animák začíná regulérním hud. Bat motivem od Elfmana, což docela umocňuje zážitek již předem. ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o film do videopůjčoven, to nebylo špatné. Batman je sice ve snímku poměrně málo, ale vyvažuje to pokus zachytit vztah Dicka a Barbary. To, co se do seriálu nikdy nevešlo (protože dvacet minut je i někdy na tu akci málo) film jednoduše rozšířil a přidal úctyhodné zakončení Freezově příběhu, než ho v novém seriálu totálně pomrvili. Nelze než brát SubZero jako delší a vydařenou seriálovou epizodu. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Ze všech animovaných filmů s Batmanem je tenhle nejslabší. Celý příběh se točí kolem únosu Barbary Gordonové Mr. Freezem. Batmana se na plátně skoro vůbec neobjevuje, kromě první scény s ním, v první půlce vůbec. Film, až na závěrečné finále, postrádá jakoukoliv akci. Jedním z několika kladů je částečný pokus o 3D grafiku. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tento Batman sa zameriava hlavne na Mr. Freeza ako už aj názov napovedá, čo je dobre, pretože on sa skoro v žiadnych Bat-animákoch nevyskytuje, ale na druhú stranu to nieje moc dobrý zloduch. Vedel by som si ho predstaviť ako vedľajšiu zápornú postavu a nie ako hlavnú, pretože on neponúkne niečo viac ako napr. Joker. Aj keď dejová linka bola fajn a záver bol tiež pekný. Rozhodne sa na to dalo pozerať, len mi záporák prišiel trošku slabý. 70% - 3* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dotačujúci filmový diel, predostierajúci nám dobre známu citlivú stránku Mr. Freeza. Čo sa týka súbojov, vyvrcholenia, alebo nejakého napätia - ako malý by som to hltal. Teraz ma to núti pousmiať ťa, čo nepovažujem za nič záporné. Najväčšiu radosť som mal ale s načrtnutia vzťahu Bruce, Dick a Barbara ako Batman, Robin a Batgirl. Tento film ak nič iné je pre mňa lákadlom na stiahnutie si pôvodného animovaného seriálu. Animácia, priestory a postavy sa mi páčia aj keď sú v určitom smere šablónovité. Ale preda len Temný Rytier z mesta Gotham bude vždy studnicou nezabudnuteľných príbehov o dobre a zle, ku ktorým sa vždy budem vracať. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama