Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Co vše se skrývá za komedií? Obyčejná a nefalšovaná reklama na lehké drogy. Po takové komedii, která si dá do sloganu, že kdo hodně kouří "správný" bluf, tak už umí, tak na to slyší mladý, nezkušený divák a dealeři si mnou ruce a odchytávají si je po tomhle filmu, kde jinde, než rovnou u kina. Přitom čas ukázal, že kdo kouří pravidelně marihuanu, tak mu jeho IQ nepovyroste, a pokud ano, tak se to musí projevit v nějaké činnosti. Dealeři lehkých drog se brání, že prý chtěli nechat vydělat i kamarády policisty, aby nepřišli o zaměstnání. Inu každý se sichruje jak umí. Takže kdo je vinný a kdo je bez viny? Každý je stejně tak vinný jako je i bez viny? A už takový nerozhodný člověk míři ke kartářce či astrologovi (nikdy ne za astronomem), a motá se v kruhu. Svět prý už lepší byl, takže už se v tomhle směru nedá ničemu moc divit. (1. 10. 2010) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

V pomyslném souboji s neméně známým Zahulíme uvidíme u mě tohle dílko jasně prohrává. Pravda, Afroameričané to umí rozbalit, nebo v tomto případě také ubalit, možná s ještě větší vervou než Asiaté a jejich travka má možná ten správný říz, ale doprovodný humor je místy dost trapný a postupně i čím dál více nenápaditý. Jediné co tedy drží tuto komedii nad vodou je docela povedená zápletka a dvojice hlavních hrdinů, kteří na Harvard přišli dělat všechno možné, jen ne pilně studovat. 55% ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Zase ten klasickej postup - dva maníci, jejichž slovní zásoba se omezuje jenom na "čeče" "kámo" "zahulíme" jsou celej film zmaštěný jak dogy a díky tomu jim všechno projde - dokonce se dostanou i na nejlepší vejšku na světě... Trapas!!!!!!! První polovina filmu je ještě snesitelná, dokonce se člověk i několikrát zasměje, ale ve druhé části se to zvrhne v nechutnou slátaninu, kterou bych nejradši poslal do odpadu. Při scéně s vykopáním mrtvého prezidenta jsem měl co dělat, abych v sobě udržel večeři... A k tomu ještě ten nesnesitelnej hip-hop.... ()

Freefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Po brku se zdá vše veselejší a kdybych si pozval pár kámošů, vytáhli jsme vodnici a pustili si toto, zřejmě bychom se občas zasmáli, ale co si budeme povídat, po dobrém modelu dostanete záchvat smíchu i z radiátoru. Chápu, že hodnocení tady spíše vystihuje vztah recenzentů k trávě jako takové a ne k filmu samotnému. Ano, zřejmě existuje 'americký sen', v němž chovanci z americké pobočky Jedličkova ústavu s koním ksichtem, kteří hulí jedno brko za druhým, balí prezidentské dcerušky na neuvěřitelně trapné a oplzlé hlášky, do toho levou zadní studují na Harvardu a pak třeba ještě natočí 'cool kultovní' komedii. Tohle však rozhodně není ten případ. Pokud opravdu platí, že kdo hulí, ten umí, pak tvůrci této rádoby taškařice kouřili zřejmě technické konopí nebo místo vdechování jen vyfukovali... ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Uletená komédia, s tupým humorom a výbornou ústrednou dvojicou. Tak isto ako aj v hudbe, aj tu dokazujú že sú skvelí showmani. Herecké kreácie niekedy sília ale z celkom jednoduchého príbehu tým dokažú spraviť neuveriteľnú zábavu. Ajkeď skôr pre tých čo obľubujú prehúlené komédie. Áno, nejde o nič objavné, no pre mňa tu bolo merítkom kvality koľko krát som sa z chuti zasmial a nostalgický pocit. Voľakedy som How High pozeral skoro každý víkend. A ak nie celý tak aspoň najkultovejšie scény. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)

Reklama

Reklama