Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začínám nesnášet třetí díly sérií. Páč se za číslovkou většinou dme to debilní písmeno D, které značí, že celý film zkurví malicherný a debilní postup, který zpravidla málokdy přinese něco zajímavého. A buď je zcela irelevantní, a nebo otravuje a je jí podřízený celý film (což je obojí případ tohohle filmu). Obzvláště u ne na vizualitě postavěných filmů to fakt nechápu. Do prdele s 3D. Do prdele s touto marnou snahou donutit diváka alespoň v náznaku smíchu zaškubat koutky. tohle je takřka zoufalost. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak to byl kurva extrém...heh. Přímočará huličská komedie s mojí oblíbenou dvojkou, která nabídla spoustu dobrých hlášek a situací stejně tak jako spoustu trapného humoru a nudných keců. Pořád mě to ale bavilo víc než voloviny typu Epic Movie. Hodnotím vysoko, protože Hardola s Kumarem můžu, komu ale tenhle styl humoru nesedl v minulých dvou dílech bude zklamán až pobouřen.. velice. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Za prvé je asi opravdu nutnost se zhulit před projekcí, abychom pobrali ten nehorázný nájeb, co nám pan Schulson servíruje, ale co si budem nalhávat. Tohle je pro jasnou cílovku, není to osobitý šperk s pokusem vytvořit něco velkého nebo nového. Je to pouze pokračování zhulené ústřední dvojky, která tu paradoxně moc nehulí. 3*, protože jsem se celkem pobavil a akceptuju celou sérii a zacílení. Kdyby to byl ovšem samostatný film, tak je to skoro na odpad :-)). O ději raději nebudu spekulovat. Ve 3Déčku to mohla byt solidní šupa. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Vánoční pohádka o tom, jak se Harold a Kumar ctihodnými měšťáky stali. Většina dobrých fórů byla v traileru,a co hlavně zamrzí, je absence finále (tedy pokud nepočítáte to přeslazené "říci to jediné správné slovo"). Čekal jsem, že si to Trejovic rodinka pořádně rozdá s ruskými mafiány, a ono shit. Kde jsou ty časy, kdy Spencer a Hill končili ve svých filmech bez floka v kapse, ready pro další dobrodružství. Harold a Kumar jim nesahají ani po malíčky. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Zklamání je možná daleko větší díky tomu, že první dva díly jsou pro mě opravdu kultovní záležitostí a hlavně nekompromisní kanonádou snadno zapamatovatelných a kultovních hlášek. Very Harold and Kumar Christmas jsou jen opravdu slabým odvarem. Jen pár opravdu vtipných momentů a daleko více těch trapných a nechutných. Celou dobu jsem si říkal proč vlastně tohle dělali. Pro mě zprznění mé teenagerské kultovky. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Danny Trejo byl obsazen na návrh Todda Strausse-Schulsona. (spiderpig)
  • Když vejde na párty do pokoje muž s tím, že pořebuje přebalit dítě, to je otočené hlavou dozadu, avšak v dalším záběru dopředu. (Megalomaniac)

Reklama

Reklama