Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Silas a Jamal (Method Man a Redman), jsou dva týpci, jejichž jedinou zálibou je dlouhej čoud, a pokud náhodou neprohání někde kočenky, tak hledají co a jak by se dalo vyhulit. Shodou okolností Silasovi umře kámoš Ivory, a jeho nenapadne nic jiného, než z jeho popelu vypěstovat novej druh travky, po jejímž vyhulení se duch Ivoryho zjeví tomu, kdo jej vykouřil. A jako duch má nadpřirozený schopnosti, což pomůže Silasovi a Jamalovi udělat přijímačky na samotný Harvard. A jestli Harvard přežije tyto dva týpky, tak pak už asi všechno ... Tak nevím, asi jsem nebyl dostatečně zhulenej, abych tenhle film pochopil. Jasně, oproti okolním teenagerovským komediím má trochu jiný nádech, a místo tradičního problému kdo s kým tady pánové řeší spíš otázku kdo co. Obsazení dvou hiphoperů do hlavních rolí víceméně napovídá, k čemu celý film směřuje, takže se žádný překvápko nekoná. Co víc napsat - asi nic, to se musí vidět (a nebo možná radši nevidět)... ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Film, který není možné sledovat s dabingem, prostě ne. Stačí si přečíst naprosto zcestný a nesmyslný oficiální text. Nedej přírodo, aby podobný individuum film překládalo. Tohle není film pro široké české publikum, které ho nepochybně řadí k další nesmyslné zhulenosti s primitivním scénářem. Meth & Redman mají jedinečný štyl, jejich projev je naprosto přirozený, hrají přece sami sebe, nehrají si na někoho jiného, užívají si to, hulí a jedou svou skills. Jejich slang je pro znalce a posluchače naprostá slast, pro ostatní velmi dobrá rozcvička angličtiny. Nigga humor, který bych přirovnal k filmům Nevyhrožuj či CB4 i legrace bez hranic. Crazy sranda má ovšem stále jistou úroveň a příběh je pro mě naprosto v pohodě. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, taková komedie/nekomedie. Vyloženě vtipných momentů tam bylo jako šafránu. Zbytek byl jen takový mišmaš sprosté mluvy, blbých hlášek, rádoby vtipných scén a dialogů a nefungovalo to. Mohla to být docela dobrá komedie, ale jelo se příliš na sílu s těma sprostýma kecama a hláškama, resp. bylo jich tam příliš a znělo to spíše trapně. Mě to nevadí, ale když je to pořád, už je to otravné. Příběh taková klasika, zde o něj nejde, jde o tu vtipnost a ta nebyla taková, jaká měla být. Prostě se jelo na to, mermomocí dělat hlášky, ale nepovedlo se to. Škoda! Navíc to neustále ksichtění hlavních postav mi lezlo krkem. 50% Howgh! ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby mi bylo 12, tak je tohle ten největší odvaz a fakt hustej nářez. Jenže mi 12 není a tak jsem vlastně až tak moc nebavil. Výstupy Jamalla a toho druhýho, už si nepamatuju, jak se jmenoval, mě opravdu nepobavily. Všechno to bylo tak nějak moc praštěné, což mi obvykle nevadí, ale tady mi to nějak nelícovalo. Přitom rozjezd byl slušný, aneb týpek co hoří a vyskočí z okna.. jenže pak film vyšuměl a neusnul jsem jenom díky Rammsteinům, kteří mě "probudili". 20% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Kultovní film pro konzumenty marihuany v jakémkoliv podání. Kluci ve třídě, ortodoxní huliči se jím velice rádi nechali inspirovat a dávali si svoje doušky veselí o stošest. Škoda, že v celém filmu se nevyhulí ani jeden model, ale postačí doutník, který mu je velice podobný. :-D... Tenhle film se musí brát s nadsázkou a číst tady komentáře stylu "tohle může bavit jen diváky tmavé pleti", je trochu nemístné. Film má velice vtipné scénky, u kterých se za břicho popadat nebudete, ale o nudu také nezakopnete. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)
  • Ve scéně, kdy se strhne hromadná rvačka na večírku v kostýmech, lze vidět prát se i bývalého šampiona organizace UFC, Chucka Liddella. (The Viper)

Reklama

Reklama