Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hlavní, co si z toho pamatuju, je to, že je to plný negerskejch móresů (mluva, hudba, gesta, ksichty, styl, hadry, negři). Taky je to plný trávy, přeplněný. Pro jistotu, abych předešel výtkám, že to je jen pro zhulence, jsem si před tím zahulil, abych měl tu správnou náladu. Věřim, že kdybych ju neměl, tak dávám odpad, ale takhle mě pár fórů pobavilo... Asi z toho plyne ponaučení: pokud nemáte stav, tak se na to snad ani nedivejte... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, taková komedie/nekomedie. Vyloženě vtipných momentů tam bylo jako šafránu. Zbytek byl jen takový mišmaš sprosté mluvy, blbých hlášek, rádoby vtipných scén a dialogů a nefungovalo to. Mohla to být docela dobrá komedie, ale jelo se příliš na sílu s těma sprostýma kecama a hláškama, resp. bylo jich tam příliš a znělo to spíše trapně. Mě to nevadí, ale když je to pořád, už je to otravné. Příběh taková klasika, zde o něj nejde, jde o tu vtipnost a ta nebyla taková, jaká měla být. Prostě se jelo na to, mermomocí dělat hlášky, ale nepovedlo se to. Škoda! Navíc to neustále ksichtění hlavních postav mi lezlo krkem. 50% Howgh! ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdo chodil na vejšku a celou jí propařil,může si připočíst ještě jednu *.Kdo má rád hip-hop a tomuto žánru oddaný životní styl,může si připočíst druhou *.Kdo hulí prostě jen tak,může si připočíst třetí * a ten,kdo splňuje všechny tři podmínky,může si připočíst i tu čtvrtou.Já zdaleka nesplňuju ani jednu,takže ta jedna * je za stupidnost,trapnost,nesmyslnost,ubohost,nudnost...neměl jsem dát odpad??? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Typicky černošská komedie(v dobrém slova smyslu)s dvěma zhulenci, kterým umře kámoš (velice zábavným způsobem :-D ) a oni ho pak "vyhulí" a dostanou se na vysokou školu. Svým humorem a výroky štvou většinu lidí kolem sebe a za jejich výsledky díky mrtvému kámoši Ivorymu, který jim říká správné odpovědi se o ně pere hned několik prestižních škol. Jeden z kategorie nesmrtelných a vtipných snímků, které nemají ani tak extra pointu jako spoustu skvělých momentů a nadupaných hlášek. ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Nenahraditelný a nikdy neopakovatelný zážitek, spojení hip-hopu a trávy, dokonalé herecké obsazení, skvělá hudba, komedie za všechny prachy, vtipné znázornění dvou černošských kluků, kteří se chtějí dostat na vejšku, ale jaksi chybí vědomosti, tak použijí mariuhanu ve spojení s prachem z nedávno zesnulého kamaráda Ivoryho, který se jim ukazuje vždy, když si zahulí... Dávám 5 hvězd, ve stavu zhuleném je film ještě vtipnější než vypadá, doporučuju.... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)
  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)

Reklama

Reklama