Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je docela sranda. Originální děj to jistí. Prostě komedie, která je postavena na velmi oblíbeném způsobu trávení času, totiž kouření trávy. Co k tomu více dodat? Ač nejsem příznivcem kouření jointů, tohle byla sranda a já se celou dobu filmu bavil. Můžete na to mít názor jaký chcete, ale nelze popřít fakt, že tahle komedie se snaží odlišit od těch ostatních svou originalitou. Takže to je za tři hvězdičky, protože sorry, ale jsou i lepší komedie. Ale i tak považuji za úspěch, že komedii o zhulencích a hulení dávám tři hvězdičky. ()

Pitrson_CZ 

všechny recenze uživatele

Skvělé tempo a svižnost filmu doplnuje (černý) humor... Method Man a Redman je zárukou zábavy a skvělých gagu s hip hopovou tématikou...není ani nouze o hosty na spolupráci s filmem kývli Cypress Hill což se týká filmu tak i geniálního soundtracku...pro fandy Metha a Reda nebo Wu-Tangu povinnost!!! GET HIHG :)) IWORY!! ()

Reklama

Freefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Po brku se zdá vše veselejší a kdybych si pozval pár kámošů, vytáhli jsme vodnici a pustili si toto, zřejmě bychom se občas zasmáli, ale co si budeme povídat, po dobrém modelu dostanete záchvat smíchu i z radiátoru. Chápu, že hodnocení tady spíše vystihuje vztah recenzentů k trávě jako takové a ne k filmu samotnému. Ano, zřejmě existuje 'americký sen', v němž chovanci z americké pobočky Jedličkova ústavu s koním ksichtem, kteří hulí jedno brko za druhým, balí prezidentské dcerušky na neuvěřitelně trapné a oplzlé hlášky, do toho levou zadní studují na Harvardu a pak třeba ještě natočí 'cool kultovní' komedii. Tohle však rozhodně není ten případ. Pokud opravdu platí, že kdo hulí, ten umí, pak tvůrci této rádoby taškařice kouřili zřejmě technické konopí nebo místo vdechování jen vyfukovali... ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - U tohohle budou uchcávat tak maximálně kucí s kšiltem nakřivo a kalhotama s rozkrokem na kolenou. Pro ty ostatní, k nimž se s pýchou hlásím, uvidí film, který jde tak trochu mimo ně. Nenudil jsem se, to ne, ani jsem se však nebořil smíchy. Koukat se na to dalo, ale tento filmový subžánr já neocením, pokud není vtipný až na půdu, což tohle nebylo... ()

fummyk 

všechny recenze uživatele

Kdo hulí, ten umí je prostě mazec, nikdy jsem ji sice neviděl s originálním dabingem, ale doufám, že ten je ještě lepší než náš český - jestli to vůbec jde. Snad od založení čsfd jsem měl 4 hvězdy, včera i dnes jsem se na to podíval znova a musím dát za pět hvězdiček, protože podle mě si to zaslouží. "Ty jeden diskotékovej dinosaure" :D ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)
  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)

Reklama

Reklama