Reklama

Reklama

Máma v kanadách

(TV film)
  • USA Your Mother Wears Combat Boots

Obsahy(1)

Matka dospělého syna plánuje jeho studia na vysoké škole. Ten se ale tajně přihlásí do armády k výsadkářům. Když se to matka dozví, neváhá se přihlásit do stejného kurzu výsadkářů, aby mu kariéru u armády rozmluvila. Pěstěná žena v kasárenském a výcvikovém prostředí působí značný rozruch a dostává se velmi často do kuriózních situací. Ani to ji však nedokáže odradit a zůstává u jednotky, aby v rozmlouvání armády synovi pokračovala. (ceskyhonza)

(více)

Recenze (4)

Juto 

všechny recenze uživatele

Mama sa prihlási do armády, aby bola blízko svojho syna a aby sa ubezpečila, že s ním armáda zaobchádza správne. Vtipný príbeh o tom, že mama sa musí prispôsobiť svojmu životu bez syna. 6/10 ()

Monco 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej, tak se mi to docela líbilo. Je to docela naivní, že stará ženská jde na vojnu a chce, aby její syn se dal z armády. Prostě typická americká komedie 80.let. Kdo jsi? Výsadkář !! Cítíš to? Cítím, cítím !!! ()

ceda1987 

všechny recenze uživatele

POZOR POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tenhle film jsem videl jako malej. Hodne dlouho jsem ho nevidel a byl špatně k sehnání. Nějaká dobrá duše ho natáhla do počítače a dal/a na ULOŽTO. A můžu vám říct že jsem ho s nadšením stáhnul a pustil a chlámal jsem se jako malej. Tady je link, protože je tu hodně lidí co tento film hledá. https://ulozto.cz/file/1vLOX2Of16iW/mama-v-kanadach-z-vhs-cz-dabing-ceda-avi#!ZGHmLmR2A2MuMwIuMQZ0ATIuBGyyMIqcAwRknmARLJADEmD4Lt== ()

Reklama

Reklama