Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (502)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Co se asi dalo čekat od pokračování průměrného béčka. Evoluce? Ale jděte! Len Wiseman pochopil, že jeho největší devizou je manželka, takže ji nenechá moc opouštět plátno. Kate sice v přiléhavé kůži vypadá pořád skvěle, ale na celý film to nestačí. Jistě, jsou tady jakési potvory od Patricka Tatopoulose a skladatel Marco Beltrami také ví, o co u podobného filmu jde, ale já jsem staromilec a pořád trvdím, že to nejdřív chce mít scénář. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Bylo mi vysloveně trapně za tvůrce těchto pohyblivých obrázku. Nejhůř to však odskákaly samotné postavy, které měly tolik šarmu jako německý ovčák po transplantaci hlavy (c) Red Dwarf. Opravdu by mě to i bavilo, kdyby titulní dvojice byla aspoň nějak zajímavá nebo aspoň poutavě zahraná. Zde se sešla bída z nouzí a moc zábavné to věru nebylo. Kinematografie atrakcí v plné své síle ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Po asi půl hodině jsem si film musel pustit znova a na papírek psát jména postav a kdo je s kým a kdo koho zradil, protože jsem se v překombinovaném ději totálně ztrácel. Akční scény jsou dobře natočené a sestříhané a díky tomu jsou přehledné a hlavně se na to docela dobře kouká. Druhý díl Underworldu je pohodová akční jednohubka u které jsem se osobně docela dobře bavil a těším se na další díly. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co se změnilo oproti "jendičce", že jsem přidal hvězdičku navíc? Pro mě byla dvojka efektnější a působivější, možná i díky DTS zvuku. Ale opět musím přiznat, že bez Kate Beckinsale by šlo o průměr - zkrátka známá tvář, která dobře hraje, je vždy potřeba. A z toho plyne, že třetí pokračování si patrně nechám s klidným svědomím ujít. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tady už nám až nebezpečně přibylo děje, mytologie celé frenčízy, ale opět to jediné, co zůstává i nadále koukatelné, jak latexová Kačka v hlavní roli. Škoda, že už přibylo i barev, vidět tu její milostnou scénu opět v kovově modré by bylo zajímavější. A Dereka Jacobiho si i v paměti nadále raději ponechám jako Claudia. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru a v Maďarsku. (Epistemolog)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama