Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Hane 

všechny recenze uživatele

Vemeno býk snad nemá ne?! Co to je za kravinu. A bez rohu? Akorat deti pekne zblbnou. Stacilo by, kdyby jim tam nenakreslili nic a bylo by to jasne. I ja na to pet minut čuměl a rikal si: "Býk přece nemůže mít vemeno ne?!" Přitom je to jasne ze. Takze deti pak vsemu rikaji krava... Dávám jednu hvězdu za zbytek... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Konečne animák, pri ktorom som sa ozaj bavil aj keď priznávam, že nie počas celej dĺžky. Animácia je priemerná, no miestami je veľmi vydarená. Dej je obyčajný, ako sa na animák patrí. Film neurazí a príjemne baví. Je to milé a pomerne dosť vtipné, teda aspoň niektoré vtípky sa veľmi vydarili. Dabing celkom ujde, no v originále je to o niečo lepšie. 70% ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Už nikdy nepudu na louku !! Už nikdy nepudu na louku a budu hodnej na kravičky !!" ;) Pravděpodobně ten vůbec nejhorší animák, který jsem vůbec kdy viděl, pro něhož by symbolické označení kravina ještě platilo za velmi eufemistické hodnocení a vlastně i nepatřičnou urážku všech krav.. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všechno mi ještě před pěti lety přišlo pěkný, i když vemenový býk mě sral už tehdy. Děj je napsaný pro mateřinky a nevyvážená animace mu moc nepřidává. Ale jsou tu i chvíle, kdy se musíte smát chtě, nechtě: vyžraná rapec krysa alá Shaggy, opakovaná anestézie pro farmáře nebo gangsta zvířata. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o jednu z najslabších animácií aké som kedy v celovečernom animáku videl. Príbeh obsahuje toľko nelogických "detailov", že jeden nechápe či tvorcovia boli na LSD, alebo naopak práve ho vysadili (za všetky spomeniem ten najvýraznejší - aj býky majú vemená). No aj napriek tomu celému som sa dokázal zabaviť tak na 50 percent. Keby som to hodnotil v čase keď sa jednalo o novinku dal by som aj trojku, ale........... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama