Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Moc moc moc průměrný animák, na dnešní dobu s podřadnou, v celovečerním formátu potřebnou, počítačovou animací, nevýraznou hudbou byť ji neměl na svědomí ostřílený hollywoodský harcovník Alan Silvestri. Největším kamenem úrazu je ale však scénář plný infantilních scén a dialogů, často nepříliš vtipných, ale mou infantilní dušičku přecijen nachvilku pobavil imbecilní had dokonale nadabovaný Mirou Vladykou a psychopatický pakoň, který už nechce být na konci potravního řetězce. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Průměrný animovaný film, který rozhodně není ničím originální. Kopíruje Madagaskar, především dvojku tím, že i tentokrát jeden z hlavních hrdinů zmizí ze ZOO a ostatní zvířata se jej rozhodnou jít hledat. Mezi hlavními hrdiny je opět žirafa a lev, ačkoliv animačně se mi líbil více než v Magagaskaru, tak tady to nebyl takový srandista. Dalším vykradeným filmem hned po Madagaskaru je Happy Feet svými tučňáky. Na celém filmu mě tak pobavil jedině curling se želvama hned na začátku. [5579. hodnocení, 196. komentář, 51%] ()

Reklama

Merv 

všechny recenze uživatele

Vizuálne Divočina nepriniesla nič nové, dejovo prázdnota je všadeprítomná a čo sa týka humornej stránky - absolútne bez nápadu. Niet pochýb že túto "klasickú novodobú Disneyovku" (Walt sa v hrobe obracia) celkom zatieňuje o triedu "vyspelejší" Madagascar. Nuda od začiatku až do záverečních titulkov a nuda ešte raz. 2* za 2 vtipy na ktorých som sa aspoň pousmial. ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to není úplně nejhorší a směle bych to kvalitativně přirovnat k Madagaskaru. Co se dá zachraňuje koala (zejména její poblouznění sluníčkem je hodně srandovní), animace celkem ujde a nehorázně vykradený příběh je sice v každém momentu těžce předvídatelný, ale celkem to rychle uteče. Bohužel, má to i řadu značně nudných a uspávacích pasáží. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Malinko slabší průměr. Opět animák zaměřený především pro nejmenší. Tomu odpovídá jak příběh tak většina hlášek, které mě rozesmát nedokázaly. Co ovšem stojí za zmínku, to je velice pěkná animace hlavně všech animalů, ta je opravdu kůůůl. Dětem se to bude líbit a to tady jde, né? :-) 55% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Film vznikl v Torontu v novém studiu C.O.R.E. Feature Animation, které založila společnost C.O.R.E. Digital Pictures právě za účelem výroby tohoto snímku. (hippyman)
  • Kiefer Sutherland si zkoušel lví řev prakticky všude, doma či v autě. Proto způsobil mnohým řidičům, kteří jej předjížděli, malý šok. (imro)
  • Hlavní myšlenky scénáře byly sepsané už v roce 1991. (HappySmile)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama