Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

O této animované pohádce není třeba nic psát, neboť je to vykrádačka prakticky všeho, co z tohoto žánru znáte. Nejvíce vám přijde podobný s Madagaskarem. Jen míra a kvalita vtipu je nepřiměřená a musím uznat, že mne to neskutečně sralo. Jsem sice zastáncem animáků a většinou nejdu s hodnocením pod tři hvězdy. Zde však musím přitvrdit, protože je to jen pitomá trapná kopie. Nevrmór! 30% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Vobec to nebolo take strasne alebo dospelymi nestravitelne ako som vsade citala. Je sice pravda, ze je to tazka vykradacka (hlavne Madagaskar, Levi kral a Doba ladova) a je to tazko(teda lahko) predvidatelne, ale co by clovek od rozpravocky chcel? Nemozu byt vsetky genialne. I ked mi to mierne skazilo spomienky na zboznovaneho Levieho krala:-( ()

Reklama

finy_cz 

všechny recenze uživatele

Zvířata ze zoo se jdou prát s divočinou, to už jsem někde slyšel :-) Určitě je to lepší než Hurá do Afriky, není to zaměřené do ekologické sféry, ale animace je stále o dost pozadu oproti Madagaskaru, který byl dokonce vydán o rok dříve. Občas jsem se zasmál (řev malého lvíčka), ale povětšinou jsem jen přemýšlel nad myšlenkovým pochodem scénáristů. Pro děti to ale může být asi koukatelnější, určitě bych to neviděl jako rodinný. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Nebola to až taká katastrofa, prvotný zámer pobaviť sa naplnil tak z polovice keď od takej polovice bol utopený v záplave dramatických eskapád ala syn-otec. Nič originálne tu nehľadajte, tvorcovia sa držia zásady nejaké tie bláznivé zvieratká čo vyzerajú funny plus tanečné scénky a "smiešne" hlášky a nakoniec to všetko pokoreníme troškou emócií. Taký Madagaskar bez tých pravých tučniačikov a nameisto toho už otrepaná veverička, pubertálna žirafa so zvláštnym zmyslom pre výber partnera, nahúlený had, lemravá koala a desiatky ďaľších zvieracích komparzistov. Napriek všetkému to je poyerateľné a ako oddychovka poslúži v rámci svojich obmedzených možností celkom dobre. 2,5* ()

spikey1 odpad!

všechny recenze uživatele

Po příjemném Madagaskaru a dalších slušných animácích jsem nečekal že Disney dokáže přijít s něčím takhle nekvalitním. hodinu a půl jsem se nudil a nebylo opravdu čemu se smát, Kiefer Sutherland v původním znění lva mě docela nalákal, ale asi se taky diví čemu propůjčil hlas. Mohu Vám bezpečně říct že zvířata v zoo hrající curling s prdícími želvami rozhodně nejsou vtipní ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Skladatel Alan Silvestri se stal nedílnou součástí týmu a pomáhal filmařům hudebně odvyprávět příběh a zdůraznit atmosféru jednotlivých scén. Hudba byla nahrána s 94členným orchestrem. (hippyman)
  • Steve Spaz‘ Williams debutoval Divočinou na postu režiséra. S počítači má ale již dlouholeté zkušenosti, protože pracoval v ILM na speciálních efektech filmů jako Terminátor 2: Den zúčtování (r. James Cameron, 1991) či Jurský park (r. Steven Spielberg 1993). (imro)
  • Během pracovního promítání pro největší výrobce hraček zástupci společností překvapivě odmítli vyrábět nabízené licencované produkty, neboť nevěřili předpokládanému komerčnímu úspěchu filmu. (imro)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama