Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Real Wild Child - Everlife ,2. Good Enough - Lifehouse ,3. Big Time Boppin' (Go Man Go) - Big Bad Voodoo Daddy ,4. Really Nice Day - Eric Idle/John du Prez ,5. Tales from the Wild ,6. You Can't Roar ,7. Lost in the City ,8. To the Wild ,9. Alien Shores ,10. The Legend in Action ,11. The Mythology of Nigel ,12. The Ritual ,13. Found Our Roar ,14. Really Nice Day (Finale) - Eric Idle/John du Prez , ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

I keď zárobkovo tento film vyšiel úspešne, nepredstavil nič nové skôr urobil akýsi mix rozprávok od Mauglího až po Madagascar. Mimoriadne úbohý dej stavia na príbehu otca ktorý sa hľadajúc svojho strateného syna zapletie so stádom šialených pakoní ktoré si za Boha zvolili koalu. V animácii taktiež žiadny pokrok. ()

Reklama

corona 

všechny recenze uživatele

Ďalší animák s všetečnou a blbou veveričkou a nevyjasnením vzťahom otca a syna, ktorý vykráda Madagaskar, Nema, Levieho kráľa, Dobu ľadovú a iné filmy. Tvorcovia sa mali viac ako na dokonalo vejúce Samsonove chlpy v hrive sústrediť na originalitu deja a ani tá koala nebola taká chutná ako som čakala. ()

dobso 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý animák. Ukradnuté časti z madagaskaru a pod. Žiaľ zvieratám chýba šmrnc. chýba im vtip aj myšlienka. Mám pocit, že potrebovali narýchlo niečo zbúchať. Čím viac natočia, tým majú viac peňazí. Žiaľ značka walt disney už neznamená to, čo kedysi. Jeho značka sa podpisuje už aj pod B-čkovými animákmi. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na Divočinu bych se dobrovolně asi nedívala, ale musela jsem ji zhlédnout kvůli škole. Jelikož jsem Madagaskar viděla už dávno, tohle mi připadá jako napodobenina a vykrádačka, i když se tvůrci Divočiny bránili, že oni s takovým nápadem přišli dříve než tvůrci Madagaskaru... Grafika mě nijak neohromila, příběh taky ne. Dneska je to ohrané a film Divočina se tak stává jen dalším animákem do počtu, jakých jsou mraky. Užijí si to snad jen děti. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Eric Idle (ze skupiny Monty Python) s kolegou Johnem Du Prezem přispěli písní Really Nice Day, kterou také nazpívali. Na filmu se dále podíleli interpreti jako Lifehouse, Big Bad Voodoo Daddy, Everlife nebo Coldplay, kteří přispěli svou písní Clocks z alba A Rush of Blood to the Head. (hippyman)
  • Divočina je největší film, který kdy byl produkován v Kanadě. Pracovalo na něm 418 animátorů, kteří strávili u počítačů celkem 1,5 milionu hodin. (imro)
  • Režie českého znění animované pohádky Divočina se ujal Zdeněk Štěpán a hlavní role namluvili například Martin Preiss, Jiří Hromada, David Prachař, Vanda Hybnerová, Boris Rössner, Miroslav Vladyka a Robin Pařík. (cariada)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama