Reklama

Reklama

Mario Banana II

Krátkometrážní / Experimentální
USA, 1964, 4 min

Režie:

Andy Warhol

Scénář:

Andy Warhol

Kamera:

Andy Warhol

Hrají:

Mario Montez

Obsahy(1)

Jeden z klasických experimentů slavného popartisty Andyho Warhola. Jedná se o statický snímek, ve kterém transvestita Mario Montez jí banán, což připomíná felaci. Film vznikl i v barevném provedení jako MARIO BANANA I. (zdeny99)

Recenze (6)

Radko 

všechny recenze uživatele

A sakra. Mario Montez zjedol banán farebne a tak Warhola napadla úžasná myšlienka: urobím to čiernobielo! Úroveň zhodná s prvým dielom - limitne sa blížiaca nule. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Dlho ocakavane pokracovanie zratia banana v podani transvestita Maria,ktory zmenil moj zivot. Sracka ako prvy diel,ale tento krat som sa uc neubranil smiechu,tak aspon ta jedna *. Taketo umenie proste nechapem... ()

Reklama

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tu máme transvestitu olizujícího banán ještě jednou, tentokrát v černobílém provedení. Opět ta samá experimentální sračka s nulovým obsahem, nicméně ta černobílost to dělala o kapku snesitelnější. I tak v tom ale žádné umění nevidím. Prostě další krátkometrážní sračka. Nic víc. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Najdlhšie 4 minúty v mojom živote. Komentnúť a nespojlerovať sa asi dá tažko. Omnoho lepšie, ako farebná verzia, pretože tu je toho menej vidieť. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama