Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město San Paulo leží v nejteplejší oblasti Kalifornie. Uprostřed nejhorších veder propukne ve městě epidemie, o které si všichni myslí, že je způsobená otravou jídlem. Bob Miller však odhaluje strašlivou skutečnost. Vodovodní kohoutky v každém domě, škole i kanceláři vypouští smrtonosný proud neznámých mikrobů. Ty zbavují lidské tělo tekutin a nakonec člověka usmrtí. Nemocnice jsou přeplněné, město je uzavřeno do karantény a rtuť na teploměru stoupá stále výš a výš. Je opravdu možné, aby se voda stala smrtící zbraní? (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (19)

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Byť abstinent, tak při sledování tohoto snímku jsem vylil sklenici vody ke květinám a nalil si panáka. Několik.. Nebylo to ze strachu, že by ve vodě byly nebezpečné organismy, které by napadly můj organismus a já umřel ve velkých bolestech žízní, ale protože nic jiného se dělat nedalo, abych si užil atmosféru filmu.. Ta jedna * je za oskarovou kocovinu co jsem pak měl.. ()

cartouche 

všechny recenze uživatele

Prosím opravit ten nesprávný popis obsahu! Cryptosporidium (parvum) není virus, nýbrž prvok-výtrusovec. A to vám garantuju, že to je setsakramentský prevít, něco jako jednobuněčný Terminátor! Faktem ovšem je, že tu jako obvykle přehání scénárista a pro potřeby dramatického vyvrcholení vyrábí jakousi nezničitelnou mutaci, která přežije i bod varu. Ve skutečnosti stačí 1 minuta při 70 stupních. (To jen tak pro pořádek.) A až pojedete s Masterem19 v létě do Turecka a dostanete tam sr..čku, tak si název CRYPTOSPORIDIUM určitě nadosmrti zapamatujete (ale doplňuji, že mně se to nestalo; já jsem s tímhle protozoickým gaunerem přišel do styku jinde). ()

Reklama

PROROK14 

všechny recenze uživatele

O jo joooooj. Ta to film. Veď čo lepšie môžu dať do telky asi. Tupý film o ničom! Somarina na entu. 120 min - och. Ak by ich bolo len 70 tak dám 2*. Proste nuda neznesiteľná a ani nie tak nuda ako tuposť celého príbehu. A herci? Ani radšej nič nepíšem lebo mi komentár zrušia. Takže Smädik si radšej nepúšťajte a vyhýbajte sa mu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pán doktor, ak raz budete mať deti a niekto vám povie, že vírus, ktorý ich zabíja, je zaujímavý, dáte mu po papuli.“ Charizmatického Adama Arkina („Nemocnica Chicago Hope“, HALLOWEEN: H20) mám rád a Giancarla Esposita pokladám za korenie podporných roličiek (NIET ČO STRATIŤ), ale SMÄD ničím nevybočuje z dlhého dlhočizného radu televíznych katastrofických trilerov s ekologickým posolstvom (odštartovaných áčkarskou SMRTIACOU EPIDÉMIOU Wolfganga Petersena z 90. rokov). Tradičný televízny (pod)priemer o jednej havarijnej situácii so sympatickým hereckým obsadením. Niekoho môže lákať tiež fakt, že tuctové zápletky o sopkách a povodniach nahradil (zaujímavejší?) smäd. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Jsem spokojený, dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Neakční, ale nenudné katastrofické béčko, u kterého se nemusí přemýšlet, protože všechno je předkládáno naprosto polopaticky a za hlavního viníka je určeno cosi s názvem, který si nikdo normální už za tři dny pamatovat nebude. Klidně bych dal i vyšší hodnocení, ale hlavní "hrdinové" mi byli totálně nesympatičtí (krom doktora, ale ten postupem času také vyměkl). V zásadě jde tedy o nenáročnou zábavu, která se hodí spíše do zimních měsíců. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama