Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Jerryy 

všechny recenze uživatele

Vidím v programu film tří , pouštím si film tři . Vůbec nic od něj nečekám , spíš podle obsahuju hádám , že se bude jednat o pěknou blbost , ale nic lepšího mi program nenabízí. Příbě tří lidí na opuštěném ostrově se rychle rozjíždí , má spád , ani chvíli nelituju toho času , který jsem tomu filmu obětoval. Něž začne posledních 10 minut filmu mé hodnocení se motá kolem 4 hvězd , ale ta prkotina ktereé jsem byl v závěru svědkem , to teda bylo něco . Hrdiny filmu na opuštěném ostrově začne ovlivňovat čarodějnice prostřednictvím woodoo figurky a celou zápletku vyřeší za ně. Jestli měl závěr filmu šokovat , tak se mu to podařilo. Já by opravdu šokován. Nejdřív jsem myslel , že dám odpad , ale pak 2 hvězdy za příběh bez závěru si to určitě zaslouží , no a jednu hvězdu za nádherné křivky Kelly Brook. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh letných filmov. (aj preto v pohode zvládam DO HLBINY (jednotku)). Survival Island je jednoduchý, ale za to hutný a svižný. Klišé "hororového" žánru využíva šikovne a nič sa nenaťahuje dlhšie než je treba. Je to len prostoduchá oddychovka, ale veľmi dobre sa na ňu (aj vďaka Kely DDD Brook) pozerá... Lepšie ako napr. ODSÚDENÍ ZOMRIEŤ (Otvorené more 2) či DO HLBINY 2... ()

Reklama

Kotsour 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné! Čekal jsem klasický béčko, ale u tohohle jsem se doopravdy bavil a to ne blbostí filmu, ale proto, že je snímek napínavý, se sympatickými herci (především Kelly :-) ) a vůbec ne hloupý. Jediné, co mi tak nepřestalo vadit, byla až přílišná dvoubarevnost příběhu, který se příliš nevěnuje složce samotného přežití na ostrově, resp. jen okrajově a nelogicky. Moc si neumím představit, že se lidé po ztroskotání ihned smíří se svým osudem, prakticky kvůli tomu neprožívají žádné trauma a pouze čekají na záchranu, namísto toho, aby se snažili nějakým způsobem na sebe upozornit. Co se ale týče hlavní dějové linky, tedy hlavní trojice a konfliktu mezi nimi, tak ta byla zpracována velmi dobře a já byl opravdu mile překvapen. Billy Zane ve své roli výborný, Kelly Brook je femme fatale jako vyšitá. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle thriller není ani zajímavej, ani originální a natož pak napínavej. Ani trochu neodhaluje povahy postav, je naprosto o ničem, no vlastně napadá mě tak jedna jediná věc, o čem tenhle thriller je - jen a jen o chtíči, kterému tam Gary Brockette říká "láska" a o polonahé Kelly Brook, která má očividně lákat diváky... ()

Wade 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal náhodně když ho dávali v televizi. Po 30 minutách jsem byl nadšený a doufal konečně v solidní thriller. Po hodině se stále film držel v nadprůměru, ale pak přišel závěr a ten mi úplně celý film zkazil a znechutil a proto je hodnocení tak nízké. Jednu hvězdu za zhruba prvních 60min a druhou za Kelly Brook, která předvedla něco lepšího než herecký talent. :-) 30% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama