Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1991 seržant námořní pěchoty Tommy Santoro (James Marsden – X-men) věřil, že s vazbami své rodiny na organizovaný zločin už nemá nic společného. Z paměti vytěsnil i vzpomínky na svého zavražděného otce. Ale jedna nešťastná událost a návštěva FBI ho posílají zpět domů do jižní Philadelphie, aby tam čelil nejtěžší zkoušce svého života. Kdysi si přísahal, že se nikdy v životě nebude chovat jako jeho bratr Vincent (Brad Renfro) a bratranec Joey (Giovanni Ribisi-Zachraňte vojína Ryana). Ale teď - s jedinou možností jak zachránit svou rodinu - přijíždí domů… aby se stal ještě horším. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

jondoe 

všechny recenze uživatele

tento film sa urcite neda porovnavat s krstnym otcom alebo s mafianmi.Nie vsak uplne na zahodenie.Dobre vykreslene postavy a celkom dobry pribeh o spore medzi starou skolou a novodobymi mafianmi.Vyborny Giovani Ribisi stale dokazuje ze patri uz medzi skusenych a vsestrannych hercou.Za neho davam o jednu hviezdicku viac. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Uspokojive natocene a herecky dobre zvladnute gangstarske drama zasazene do soucasnosti vypravi o marinakovi Tommym, ktery je po pruserech v akci poslan domu do Philadephie napravit svoje chyby usvedcenim Italskeho dealera tociciho se v blizkem okoli jeho pribuznych, kteri take nemaji cisty trestni rejstrik a jsou v hledacku policie. 60% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já to vnímal tak trochu jak pokus o navázání na starou mafiánskou školu takovým způsobem, aby to bylo bližší i dnešní generaci. Proto se scénáristé nijak zvlášť nebabrali s invencí, ale dali dohromady pár klasických motivů a šikovně je spletli dohromady. Vznikl tak malý film, s druhosledovým obsazením, který fanoušky klasiky sice nenadchne, ale určitě neurazí. 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Malý, nenápadný, ničím výnimočný, ale zato poctivý snímok. Slušný prírastok do rodiny mafiánskych filmov, kde majú u mňa svoje plusy najmä herci, scenár je síce poskladaný z pár osvedčených filmových šlágrov, no pomerne slušne zhutnený. A ku koncu dokonca nezaškodilo ani kúsok slušne zvládnutej akcie. 70%. ()

Dement 

všechny recenze uživatele

Mafiánský příběh natočený dle skutečné události, který dovoluje nahlédnout do života agenta FBI Josepha Pistoneho pro většinu z nás známeho pod pseudonymem "Donnie Brasco". Pomohl usvědčit na 200 gangsterů... Režisér Robert Moresco se podílel také na scénáři k filmu Crash a tímto filmem dokázal, že je nejenom dobrý scénarista, ale i velice slušný režisér. Kritika tento film celkem zdrbla, ale já se bavil. Jako skoro vždy dobrý Giovanni Ribisi, potemnělé kamerové filtry a podmanivý hudební doprovod. Snímek nedosahuje samozřejmě kvalit Scarface, Godfather a například Goodfellas, ale stále je to velice nadprůměrný film o mafiánech. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama