Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1991 seržant námořní pěchoty Tommy Santoro (James Marsden – X-men) věřil, že s vazbami své rodiny na organizovaný zločin už nemá nic společného. Z paměti vytěsnil i vzpomínky na svého zavražděného otce. Ale jedna nešťastná událost a návštěva FBI ho posílají zpět domů do jižní Philadelphie, aby tam čelil nejtěžší zkoušce svého života. Kdysi si přísahal, že se nikdy v životě nebude chovat jako jeho bratr Vincent (Brad Renfro) a bratranec Joey (Giovanni Ribisi-Zachraňte vojína Ryana). Ale teď - s jedinou možností jak zachránit svou rodinu - přijíždí domů… aby se stal ještě horším. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +Giovanni Ribisi je drsnej mafián, slušná akce, trocha napětí, postavy, herci a především Piper Perabo, pro ní mám slabost -děsně nepřehledné, jak dějově tak postavy/// A není to tak zlé. Gangsterky a mafiánské filmy, přímo nevyhledávám, ale když už něco započnu, většinou mě to dokáže strhnout. Film sice nevítězí atmosférou, přesto že se o to snaží, ale získává body díky přesvědčivým herecký výkonům.Užíval jsem si to./// Celkem 70%/// ()

cab 

všechny recenze uživatele

Uspokojive natocene a herecky dobre zvladnute gangstarske drama zasazene do soucasnosti vypravi o marinakovi Tommym, ktery je po pruserech v akci poslan domu do Philadephie napravit svoje chyby usvedcenim Italskeho dealera tociciho se v blizkem okoli jeho pribuznych, kteri take nemaji cisty trestni rejstrik a jsou v hledacku policie. 60% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Malý, nenápadný, ničím výnimočný, ale zato poctivý snímok. Slušný prírastok do rodiny mafiánskych filmov, kde majú u mňa svoje plusy najmä herci, scenár je síce poskladaný z pár osvedčených filmových šlágrov, no pomerne slušne zhutnený. A ku koncu dokonca nezaškodilo ani kúsok slušne zvládnutej akcie. 70%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já to vnímal tak trochu jak pokus o navázání na starou mafiánskou školu takovým způsobem, aby to bylo bližší i dnešní generaci. Proto se scénáristé nijak zvlášť nebabrali s invencí, ale dali dohromady pár klasických motivů a šikovně je spletli dohromady. Vznikl tak malý film, s druhosledovým obsazením, který fanoušky klasiky sice nenadchne, ale určitě neurazí. 60% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že je to gangsteraka a myslím, že celkom dobrá. Škoda menšieho nasadenia, malého štýlu a postrádajúceho rozpočtu, vyzeralo by to oveľa lepšie a pridal by som minimálne jednu hviezdičku naviac. Inak je to dobre zvládnuté, len to prevedenie zaostáva. Ribisi je ako ulízaný mafián v kvádre dosť dobrý. Ostatní ušli aj keď už to nebolo ono. Škoda malých a zbytočných úloh Vala Kilmera a Dennisa Hoppera. 70% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama