Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

sonoluca 

všechny recenze uživatele

Od doby co ve Working Title dali sbohem klasickým romatickým komediím, mi takový film chyběl - díky, Ole. Velká škoda že Imagine Me & You najdete zapadlý v dolních příčkách videopůjčoven, protože patří za poslední dobu v daném žánru k tomu nejlepšímu - britové v tom prostě uměj chodit. Je to poměrně dobře a vtipně napsaný, skvěle zahraný i obsazený, celý to působí svěžím dojmem a chemie mezi Piper a mou oblíbenou Lenou funguje na jedničku, takže palce nahoru. Navíc fotr neskutečně ruluje! :) Po druhým shlédnutí jasná srdcovka. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dobre natočený film, je pohodový. Až na ten záver, ktorý som predpokladala, že bude iný obsahovo, a ešte k tomu som sa dočkala dojemnej otrepanej scény. Inak dej je zaujímavý, film sa dobre pozerá a téma je tiež zaujímavá, len myslím, že to bolo trochu rýchle takto zmeniť sexuálnu orientáciu, po pár stretnutiach a jednej puse si byť tým tak istá, že kvôli inej opustí manžela. Neviem, myslím, že na toto sa nájde viac rozporuplných názorov. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Láska dělá s lidmi divy. Zvláště ta na první pohled. Ta je úžasná a krásná. Dokáže vám otočit život o stoosmdesát stupňů, totálně ho překopat. Máte pocit, že do vás uhodil blesk z čistého nebe. Musíte pořád myslet na objekt svého zájmu. Neexistuje pro vás nic jiného. Rachel se taky neočekáváně zamilovala, ale v nevhodný den, v den své vlastní svatby. V tu chvíli se všechno změnilo. Jistě, tak trochu netradičně pojatá romantická komedie, ale příijemná. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Vkusně natočené a až na ten závěr i poměrně bez klišoidní demence v dialozích. Kouká se na to dobře, ale narozdíl od jiných jsem prostě Leně a Piper fandit nemohla. Hlavní hrdinka má doma chlapa s tváří Matthewa Gooda, který je milý, pozorný a dokonce vaří. Jednou za celý film si teda dovolí opít se poté, co se jeho stará chová jako osina v zadku. Prostě jeho jedinou chybou je, že se s ní nerozešel už dávno. Uvědomuju si, že je to film a romantika, ale tyhle lásky na první pohled, pobláznění, kvůli kterému někdo opustí člověka po dlouhých společně strávených letech, mi připadají hrozně podvratné. Asi jsem fakt konzerva, ale příště raději Jane Austen a její rodinné hodnoty. ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Humor tam není skoro vůbec, vedlejší postavy jsou nesympatické (rodiče) nebo nevýrazné (kamarád ženicha), postavy nejednají moc logicky, ale co je to všechno platné, když Piper a Lena všechny tyhle nedostatky převálcujou silou rozjetýho T-34. Obě krásné a cool zvlášť, a spolu ještě mnohem krásnější - a jestli spolu nežijou i ve skutečnosti, jak jsem slyšel, tak je to velká chyba, protože ta vzájemná chemie z nich ve filmu úplně tryská. Pozor! Sledovat i po závěrečných titulcích, je tam ještě malý ale důležitý kousek filmu, o který jsem napoprvé přišel. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama