Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (447)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovské zklamáni a jde vidět že trailer věděl jak navnadit, strašná dramatická hudba, totálně soundtrack hrozný až na jednu písničku, příběh se snažil udělat obrovský dojem na diváka až to na plné čáře kazil, kde se dalo, jo místy je to pěkné a už ta představa jestli pes tak uvažuje a podobně, je super ale to asi vše, co se týče herců, už že tam hrála Britt Robertson sem se těšil a ono to stejně nepomohlo, jako by se ji ani nechtělo hrát, ani konec dojemnějšího stylu to bohužel nezachránil což je škoda ale filmů bude ještě fůra tak snad příště. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Hallstrom to jede jak na horsky draze. Po velkem uspechu Hatchika, ktery nenechal zadne oko suche, prichazi s dalsi velkou slzavou a dojemnou peckou. Funguje to, to je jasny. Ale je to prvoplanove a vlastne nikterak zabavne. Vzdycky je smutny, kdyz nekdo umira nebo odchazi, a tady si to trapne strihnete nekolikrat za sebou - pak to skonci...A mne to prijde sakra malo! ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Musim se na tyhle zvireci filmy prestat divat nebo musim nejak prijit na to jak se proti ty sentimentalite obrnit. Vzdycky je to o tom samym (skoro) a vzdycky se nedokazu ubranit slzam - pripadam si pak jako stara backora. V psim poslani je nam prezentovana psi duse / psi vedomi, ktere se postupne prenasi z jednoho psa do tela druhyho s tim, ze si pamatuje ty predchozi zivoty. Nebudu spojlovat, ale musim rict, ze to bylo ve finale pomerne originalni a film se mi libil. V hlavni roli (po psech) homous z Novyho Zelandu KJ Apa, Braga z F&F6, totalni no-name negrice a v zaveru se objevi na cca 10 minut Dennis Quaid. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Všední až méně vkusné výjevy o tom jak jsou pejsci rozkošní, jak se mají s lidmi rádi, apod. Sama jsem jednoho psa měla a měla jsem ho moc ráda. Nicméně tento film hraje prvoplánově na city, je to spíše pro děti a neplnoleté. Mně osobně toho tato rodinná komedie mnoho nepřinesla. Až na to "překvapivé zjištění", že štěňátka jsou roztomilá a podobné světové objevy. Filmy by měly vzbuzovat emoce, nebýt chladné, ale ani nemají diváka lacině citově vydírat. Neříkám, že se nad tím filmem nedá místy laskavě usmát nebo uronit slzu. Lze to brát jako oddechovku, když není po ruce nic lepšího, nicméně těch současných 81% co film má, mě poněkud zaráží. Příběhy jsou skutečně slabé, rozmýšlela jsem se zda nedat ještě nižší hodnocení. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

V každom svete existujú filmy, pre ktoré má človek jednoducho slabosť. Ja mám osobne rád filmy, ktoré človeka dokážu dostať do príjemnej nálady a vedia vytvoriť atmosféru. A hoci sú v tom svete aj nejaké tie klišé, tak človek to vie odpustiť, lebo to vie vyvolať tie správne pocity, ktoré občas človek potrebuje cítiť. "A Dog´s Purpose" pre mňa toto všetko správne spĺňa. Možno keby to začnem rozoberať a keby začnem rozoberať ten scenár a čo v ňom môžu niektorí ľudia vidieť, asi by som bol sklamaný. Lenže ja sa na filmy pozerám komplexne a buď sa mi páčia, alebo nepáčia. Tento film sa mi páči. A to je všetko čo treba vedieť. Má peknú atmosféru, veľmi dobre spracované momentky a páči sa mi, že sa Bailey v každom živote dozvie niečo nové a postupne sa dopracuje k svojmu celkovému poznaniu podstaty svojho života. Ak milujete psov, tak tento film budete milovať. Ak nie, myslím si, že si v tom stále môžete nájsť schopný a príjemný film na doobedie aj na večer. Takže za mňa hovorím, čeknite si ho a spravte si vlastný názor. Hodnotenie: A- ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se v Kanadě v provincii Manitoba, konkrétně ve městech Winnipeg, Lockport, Brandon a Selkirk. (BMW12)
  • Bryce Gheisar, který hraje mladého Ethana, má v reálném životě kočku se jménem Bailey. (BMW12)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno