Reklama

Reklama

Shutter

  • USA Shutter: They Are Around Us (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Mladý fotograf se svou přítelkyní patrají po příčině tajemných stínů na fotografiích nafocených po tragické události. Zanedlouho zjistí, že není úniku. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vraj , že najstrašidelnejší horor z východu. No neviem, neviem. Len tri veci držia tento horor nad obyčajným priemerom. Hlavne je to dobrý príbeh, nijako neokopírovaný, proste jedinečný. Potom celkom profesionálne herecké výkony a nakoniec je to koniec, ktorý sa mi naozaj páčil. Ale nejaké hrozivé to určite pre mňa nebolo... 70%. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěle natočená thailand duchařina, od začátku do konce. Hustá atmosféra, lekačky, nefalšovaná hrůza, mrazivé očekávání, děsivé náznaky, skvělý vizuál. Opravdu musím přiznat, měl jsem místy fakt bobky. A ten konec, brrrrrr. Jednoznačně doporučuju, má to hafo velkou šťávu, skvělá žánrovka se skvělýma nápadama. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hrozně uspávací! U hororu je něco takového vždycky průser, co si budeme povídat... Pro třetí rudou hvězdu jsem se nakonec rozhodnul díky bezvadnému konci - kdo by tvrdil, že ho nezamrazilo, bude si jen lhát do kapsy. Dále určitě stojí za zmínku perfektní herecké výkony mladého páru a solidní začátek včetně expozice vybraných duchařských fotografií. Zde ale veškeré kvality snímku, zdá se, končí, protože od té chvíle jsem již pravidelně každých pět minut sledoval hodinky. A docela mě štve, že mě nenapadá nic, čím by se dala ta druhá půlka vylepšit, aby to tolik nedrhlo... ()

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Slušná duchařina "made in taiwan" o pomstychtivé dívence s očima jaké bylo možné naposled vidět u Bosany z Tří veteránů... Zpočátku pomalinký rozjezd, hodně se mluvilo a člověk nechápal, která bije. Z dopravní nehody, která všechno spustila zbyl jen mrak nejistot a pochybností a divák na tom byl stejně, jako ti chudáci ve filmu. Vše se točilo kolem rozmazaných fotografií, nevysvětlitelných situací a temných stínů. Netrvalo to ale dlouho a věci se začaly vyjasňovat, kadence lekaček stoupala, QRS kmity kardiogramů šílely a u citlivějších jedinců hrozilo nebezpečí infarktů; výkřiky drásající uši sousedů byly samozřejmostí... Nezapírám, jsem též citlivější povaha a u každé lekačky (třebaže hudba naznačovala, že se něco blíží) jsem přece jen poskočil a cukl sebou. Také patřím mezi vděčné diváky hororů..:-) Když se to však uleží v hlavě, najdou se i mušky: Film se velmi pomalu rozbíhal a některé dialogy trpěly přílišnou doslovností. Pak už to bylo lepší, ale postavit horor jen a jen na lekačkách také není terno, zvlášť když originalitou příliš neoplývají. Škoda, že hutná atmosféra z posledních minut neprosycovala celý film. Nicméně závěr byl famózní! 3 a 1/2* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No jo, tak to dopadá, když thajský Rosický neopouští přítelkyni s klasickým: „Myslím si, že náš vztah nemá budoucnost, měli bychom se rozejít.“, ale rovnou jí poví, ať mu vleze na záda.. Klasická asijská duchařina s lekačkami, co místo hercny spíše ohrozí ušní bubínky a já po ní rozhořčeně volám: „Stop rasismu!“ Už mám až po stařečka popelavě BÍLÝCH holčiček, co potlačují charakteristické znaky mongoloidní rasy. Ba co víc, volám po duchovi afroamerického vzezření, či eskymáckého původu - nejlépe s blonďatým přelivem, protože kdo se má na ty černé chuchvalce vlasů, co zacpávají odtok z vany, pořád dívat! Vždyť smrtelná bledost může mít tolik odstínů! Politickou korektnost i pro záhrobí! A mimochodem, ona šokující pointa mě příliš nevzala. Spíš mi bylo líto Natre, která se každým průchodem dveřmi musela pořádně praštit čelem o horní futra.. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • V noci při cestě autem, po scéně na WC, mají hlavní hrdinové svítící obě světla. Ačkoliv o ně přišli při nehodě v úvodu filmu. (Michalechal)
  • Když si Tuna a Jane prohlížejí fotografie připevněné na zdi, můžete si všimnout zvětšené fotografie ducha stojícího u regálů s knihami a stoly v popředí. Jedná se o fotografii pořízenou v Knihovně Willard ve státě Indiana v USA. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama