Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (446)

paascha 

všechny recenze uživatele

Poté, co mi Cillian ukázal v Batmanovi svou pravou tvář, už se mi jeví ve všech rolích tak nějak stejně. Tady byl taky padouch, prý sympatický. Ráchel hrála jako o život, ale trochu bylo poznat, že jí to moc nejde. Vcelku zajímavý námět a průměrné dílko, po všech stránkách. Až to bude dávat TV v nočních hodinách, klidně to dám znovu, ale dvd určitě hledat nebudu ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

vcelku průměrný thriller, který válcuje cillianovo charisma.. po jeho odečtení by zbyly hvězdičky jen dvě..:o) ten kluk je talent.. může hrát transsexuála, vědce přes slunce, psychopata a nebo třeba posledního bojovníka se zombíkama a pokaždý na sebe strhne veškerou mojí pozornost.. takže cilliane, tímto tě vítám ve svojí topce..;-) ()

Reklama

Niles 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je krása. Škoda len, že ten koniec sa trochu vymykal originalite, ktorá je príznačná pre prvú hodinu. Potom sa to mení z napínavého thrilleru na tuctový akčný film s jasne predvídateľným záverom a už to nezachráni ani psychopatický a nesmrteľný Cillian Murphy, ktorý vlastne drží celý film nad vodou. Inak to bolo dobré, takéto filmy mám rád. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se zděsil, že půjde o další katastrofický film - jejich éra mě zrovna neoslovila. Naštěstí se děj ubíral jiným směrem. Rachel McAdams byla příjemná, C. Murphy se na roli parchanta vyloženě hodil. První 2/3 filmu obstojné, hodně mě vytáčila bezmoc, ale takhle filmy prožívám běžně; konec mi kazilo pár nelogičností na konci, zkrátka si myslím, že by se člověk zachoval trochu jinak. # V rámci žánru snímek drží průměr, na tolik ohrané téma se nesnaží až tak kopírovat. 70% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Nočný let" ma zaujal predovšetkým svižnou, profesionálnou réžiou Wesa Cravena. Tento skúsený horrorový borec si pri ňom tak trocha odskočil do iného žánru. Natočil napínavý, konverzačný thriller s akčným koncom, ktorý sa hodne podobá tomu z "Vreskotu". Lisa Reisertová, mladá, úspešná hotelová manažérka sa práve vracia z pohrebu svojej starej matky, keď si ku nej v lietadle, akože náhodou, prisadne modrooký, sympatický mladík, ktorý sa predstaví ako Jackson Rippner. Za neškodnou fešáckou maskou sa však skrýva nebezpečný zločinec. Pre Lisu sa tak let z Texasu do Miami stane hotovou nočnou múrou. **** ()

Galerie (87)

Zajímavosti (20)

  • Jackson Rippner (Cillian Murphy) nosí hodinky značky Breitling Chronomat Longitude. (dyfur)
  • Pro filmování byly vytvořeny falešné letenky se všemi náležitostmi jako jsou například řady pro cestující. (imro)

Reklama

Reklama