Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (302)

movieband 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale poslední dobou narážím na čím dál tím lepší a bláznivější komedie. Mistři hazardu si na nic nehrají a jedou na plný plyn. Duo Knoxville - William Scott vás celou tu dobu nenechá vydechnout a kráska Jessica Simpson taky ne. Soundtrack byl skvělý a sedl do tohodle filmu jak ta prdel do gatí. Už dlouho jsem se tak nenasmál. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Keď som mal 13 rokov tento film som žral, videl som ho vtedy mnohokrát a prial som si mať také auto. Nedávno som si to zopakoval a na moje prekvapenie ma svojim spôsobom stále baví. Je tu celkom podarená herecká zostava__ krásna Jessica Simpson ____ má to parádny soundtrack zostavený z kultových rockových skladieb (Mountain, ZZ top, AC/DC) a, hoci nie som automobilovým nadšencom, tak to má aj celkom podarené automobilové naháňačky. Dej to má síce jednoduchý no to vidiecke prostredie a obyvatelia mestečka dokázali byť vtipný aj keď sa v scénke paradoxne nič nedialo. Lacný Americký humor mi tu na prekvapenie sadol. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Malo to všetky črty amerického filmu. Vrn Brm Brm autička, sexi štetku, žiadne obézne ženské, ba naopak samá modelka, raperi proti rasizmu, bitka po ktorej nie su monokle, vybité zuby ani rozbitá papula a samozrejme výbuch. Film postráda racionálne myslenie protagonistov a všetkých samozrejme zaujmajú autíčka. Netreba v tom hladat logiku držiacu sa zákonov. 100% USA! ()

svik 

všechny recenze uživatele

Nadupaná kára prohánějící se po amerikcé stářím zaběhlé vesnici ...tak to tu ještě nebylo. každý z vás kdo ńyní čtou tento komentář v nitru duše by si přál v takové nádherné vesničce zestárnout a pozorovat možná své vnuky jak vám rostou před očima--ale to sem se nechal unést---Toto mysteriózní prostředí které bylo doladěno velice pestrými přechody jako zelená louka červený les.... to byl začátek potom se vše premístilo do města a trochu se harmonie pokazila , ale to nevadí..potom jsme se znovu vrátili zpet do vesnice kde byla ta honička a dál....byl zde zatím nejlepší výkon Seann William Scott . krásná Jessica Simpson ani sem nemohl pořádně sedět v křesle a nepříjemný Burt Reynolds---no a to vše zamýchat a je z toho povedené dílko s pravou pálenou americkou wisky mazec. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy se Seannem Williamem Scottem. Mám rád i filmy s Johnnym Knoxvillem, protože tyhle dva frajeři mně dokaží vždy parádně pobavit, takže jsem do tohoto filmu vkládal velké naděje, že to bude nonstop zábavná jízda. Jenže nic takového se nekonalo. Konala se leda tak nuda, nuda a ješte jednou nuda. Sem tam nějakej skvělej skok s tím nabušeným autem. Žádné hlášky, žádné vtipy a žádné vtipné scény. Scénář filmu, naprosta katastrofa . Akční scény jsou natočeny tak, že by mně uspali. A co je tedy vrcholem debility, tak je konec ( zhruba 20 minut do konce ). Bart Reynolds by neměl už taky hrát. Hraje už jen v pouhých kravinách. Tenhle film, kdybych už neviděl, tak by se vůbec nic nestalo. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Studio Warner muselo zaplatit pokutu 17,5 milionu dolarů za porušení autorských práv, protože neodkoupili všechny původní licence na adaptaci seriálové hitovky The Dukes Hazzard. (Pumiiix)
  • První filmová role Jessicy Simpson. (Stocki)

Reklama

Reklama