Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Keď som mal 13 rokov tento film som žral, videl som ho vtedy mnohokrát a prial som si mať také auto. Nedávno som si to zopakoval a na moje prekvapenie ma svojim spôsobom stále baví. Je tu celkom podarená herecká zostava__ krásna Jessica Simpson ____ má to parádny soundtrack zostavený z kultových rockových skladieb (Mountain, ZZ top, AC/DC) a, hoci nie som automobilovým nadšencom, tak to má aj celkom podarené automobilové naháňačky. Dej to má síce jednoduchý no to vidiecke prostredie a obyvatelia mestečka dokázali byť vtipný aj keď sa v scénke paradoxne nič nedialo. Lacný Americký humor mi tu na prekvapenie sadol. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Kontrolované smyky, rampy a rychlá oldschool auta, do toho hlášky Scotta, kterého mám stále zafixovaného jako Stiflera z American Pie a od kterého čekám stále to nejlepší představení. A ono už to není tak úplně ono. Nemůžu si pomoct, ale v každém filmu, ve kterém hraje Jessica Simpson, mi přijde, že už předem je odsouzený k záhubě. Ona neumí snad vůbec nic, kromě kroutění zadkem. Scott a Knoxville, to je dvojka s jakou bych se chtěl potkat, ti snad dělají i ty kaskadérské kousky sami a ještě je to baví. Blázni jak cip. Film nic nenabízí a nic nedává, takový jasný průměr, podprůměr, na komedii tam moc vtipu není. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie,kde se tentokrát netočí vše jen kolem sexu,ale hned kolem několika věcí najednou.Samozřejmně,že děj je opět prostinký až běda a i vtipy nevalné úrovně zůstávají,o tupě šklebících se hercích ani nemluvě(nechci nikomu nic ošklivého přát,ale Burt Reynolds by už opravdu mohl mít nějakou nehodu),přesto všechno mají Mistři hazardu i spád,automobilové honičky jsou na úrovni a pár scén skutečně dokázalo i ten úsměv vyloudit.To vše plus Jessica Simpson vytahují Mistry hazardu na průměrnou odpočinkovou blbůstku :)! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celé to pôsobí "len" ako natiahnutá epizóda televízneho seriálu, ale možno práve takto to Chandrasekhar chcel. Navyše som už videl oveľa nudnejšie filmy "o ničom" a tých 106 minút strávených v prítomnosti bratrancov Dukeových si kedykoľvek rád zopakujem. Možno je to prílišná re-imaginácia a odklon od predlohy, ale to ma nijako nepáli, kým tento mix naháňačiek, hlášok, mini sukní, trávy a chľastu dobre chutí. Hoďte mozog na zadné sedadlo, zošliapne plyn a to oranžové šidlo s vami urobí divy. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megahustá komedie. Fakt jsem se často gebil a skvěle se povedlo vystihnout tu buranskou atmosféru. Furt hrálo country a prostě to bylo fakt hyper. Herci jsou přesní a nejvíc mě pobavila středoškolská policie, jak to byli hrozný agenti a jezdili v golfovym vozítku. Dvojka Sean William Scott a Johnny Knoxville funguje skvěle, ale nejlepší je stejně Jessica Simpson, protože takovou kundu svět neviděl. Je to fakt megamrdna. Burt Reynolds je taky hyper. Skvělá komedie ale do 5* jí přece jen něco chybí, takovej Starsky & Hutch byli o něco lepší. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Sheriff Rosco (M.C. Gainey) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686. (dc125)
  • Ve filmu bylo zničeno 250 aut. (TheSlezy)

Reklama

Reklama