Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (302)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Pohodová vidlácká blbina se Seannem Williamem Scottem v hlavní roli, na které se očividně nešetřilo. Vyžití jak na poli přihlouplého humoru a děje, tak i zběsilých automobilových honiček. Nebo spíš honiček vraků? Tak či tak, ideální film, pokud chce člověk vypnout a prostě se jen bavit bez nutnosti jakkoliv zapojovat intelekt. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nebojím se tento film označit za hovadinu a to od prvních vteřin. Duo Seann William Scott a Johnny Knoxville mi do not opravdu nehrálo a nebýt sličných žen asi bych to nedokoukal (vlastně asi dokoukal páč jsem byl zamčen v autobuse kde to promítali takže jsem neměl jinou možnost). Nicméně je to blbost která se sice vážně opravdu nebere, ale příběhově je to jak céčkový film z osmdesátých let. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Slušný výplach za tři hvězdičky s odřenými nárazníky, který v mých očích drží hlavně vypilované automobilové honičky a parádní dávka energických a ďábelsky coolózních záběrů na kvílející gumy. Ale scénář by asi nemohl kandidovat na cenu Sazky. "Nadčasové" fóry bych vypíchl s dobrou vůlí tak z pěti scének, Scott má na odpalování hlášek zhruba dvacetiprocentní úspěšnost (tři home-runy) a Knoxwille je sice sympaťák, ale štáb ho evidentně nechal fidlat jen na druhé housle. Nebýt totální stylovosti a rychlých aut, byl by křest filmových "Dukes" katastrofou. Takhle je s bratranci a rošťandou Daisy sranda alespoň průměrná. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pokud máte opravdu mizerný scénář, udělejte to jako tvůrci Mistrů hazardu. Sežeňte si opravdu krásnou herečku ( Jessica Simpson ), nějakého borce přes kaskadérské kousky a v neposlední dva herce, kteří obstarají, to co Vám na očích uvidí. Mistři hazardu jsou spíše o uspokojeních chlapských snů - krásná ženská a jedno závodní auto, které dělá paseku jak v lese, tak ve městě, a k tomu hromadu policejních vozů, které budou hrát jen další ty "pitomé ňoumy". No jako komedie to nedokáže zaujmout, ale jako bláznivý film s šílenými skoky a hromadou aut všeho druhu, to určitě obstojí. *** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne.. Kvůli oranžovému Generálu Lee s vlajkou Konfederace na střeše, co driftuje po kruhovém objezdu pod dohledem sochy generála Leeho či hopsá po silnicích Georgie, jsem schopen přimhouřit oči i nad tím, že vtip vykoukne na světlo jednou za 15 minut a že mi při pohledu na S.W.Scotta začnou rudnout a slzet. Bohužel to není od smíchu, ale alergie.. Mimochodem, pečlivě udržovaná farmářka Jessica Simpson svádí k dojmu, že si v pondělí v Hazzardu zajde ke kadeřnici, v úterý k vizážistce, středa patří modeláži nehtů, čtvrtek je vyhrazen soláriu a v pátek opět hurá ke kadeřnici, protože účes za stovky dolarů už je cítit hnojem.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Ďalší z ľudí, ktorý neznáša tento film, je legendárny filmový kritik Roger Ebert. Ten ho má vo svojom zozname najviac nenávidených filmov. (Real Tom Hardy)
  • Burt Reynolds (Jefferson Davis 'Boss' Hogg) nemusel ve filmu tuto roli ztvárnit, původně totiž v úvahu připadala možnost, že by roli hrál Anthony Anderson. (Stocki)

Reklama

Reklama