Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

boshke 

všechny recenze uživatele

Pro mne nepochopitelně nízké hodnocení. Pravda, nijak výrazně mezi záplavou ostatních animáků nevyniká, má však vše, co by takový animák měl mít - pěknou grafiku, sehrané a vtipné postavičky a samozřejmě trocha poselství v tom, že by se zvířátka neměla zbůhdarma střílet. Nevím, co se vám nelíbí, vážení... 80% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Pár povedených scén bohužel nezachrání celý film. Lovecká sezóna je sice hezky provedená, ale nemá ten správný náboj ostrovtipu a legrace. Nevím čím to je, ale poslední dobou animáky ztrácejí schopnost bavit diváka od začátku až do konce nebo aspoň v prostředku :) Takže se z toho stávají, nudnější filmíky, achjoo.... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Meet Me in the Meadow - Paul Westerberg ,2. Love You in the Fall - Paul Westerberg ,3. I Belong - Paul Westerberg ,4. I Wanna Lose Control - Deathray ,5. Better Than This - Paul Westerberg ,6. Wild Wild Life - Talking Heads ,7. Right to Arm Bears - Paul Westerberg ,8. Good Day - Paul Westerberg ,9. All About Me - Paul Westerberg ,10. Wild As I Wanna Be - Deathray ,11. Whisper Me Luck - Paul Westerberg ,12. I Belong - Pete Yorn , ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velice zběsilý animák, což každému nemusí vonět, nicméně mě si právě tou zběsilostí získal. V tomhle lese zkrátka vládne neodolatelná anarchie, zvířátka jsou lehce i těžce na hlavu a leckterá z nich by místo na pasece měla být zavřená v nějakém zoologickém blázinci. Co na tom, že medvěd a jelenec až moc připomínají jistého zlobra a jistého oslíka, já se při všech těch crazy vylomeninách vážně bavil a všechno, co lze Lovecké sezóně (právem) vytýkat, mi bylo srdečně jedno. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Na začátek bych rád poznamenal, že jsem měl tu čest s dabovanou verzí, která mě skoro vůbec nenadchla, výběr dabérů silně slabý. Další na řadě příběh - stokrát omílané poučky ve stylu Shreků,Divočin nebo Za plotem jsou i tady a (nečekaně) jsou mnohem horší než tam (asi proto že už něco jako toto někdo natočil)...Nicméně není všem dnům konec, animace na úrovni, i když kvalitativně nedosahuje konkurence. A na závěr to, co je na komedii nejdůležitější, tedy gagy. Já jich tu zahlédl jen pár z nichž asi nejneodolatelnější na mě zapůsobil...ano, bobr s motorovkou. Snad další dílko dopadne lépe... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Ashton Kutcher (Elliot) a Martin Lawrence (Boog) se během natáčení nikdy nesetkali. Podle informací ze zákulisí ale přesto improvizovali až třetinu svých replik. (imro)
  • Všechny obchody ve městě byly pojmenovány podle lidí, kteří se podíleli na tvorbě filmu. Režisérům Rogeru Allersovi a Jill Culton připadl obchod s obuví. (D3VIL)
  • Oba herci, kteří propůjčili hlasy hlavním postavám, účinkovali v minulosti v úspěšných sitcomech televize Fox. Martin Lawrence (Boog) měl show nazvanou jednoduše Martin (od r. 1992) a Ashton Kutcher (Elliot) hrál ve známém seriálu Zlatá sedmdesátá (od r. 1998). (imro)

Reklama

Reklama