Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný animák, síce s tradičnou témou, ale zato výborne a vtipne spracovanou. Animácia síce nie je totálne top, ale to vôbec nevadí, hlavne že tu nie je núdza o srandovné postavy a ich gagy. Dá sa tu taktiež počuť aj pár dobrých hlášok. Len taký postreh - na konci som akosi nepostrehol vetu "V tomto filme nebolo ublížené žiadnemu zajacovi." ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ne, nezbláznil jsem se. Ale moje neteře mě nekompromisně přinutily, abych se na to s nimi podíval. A tak už to tu teda taky okomentuju... Nemám sice s čím srovnávat, protože na animáky pro děti už několik dekád nečučím, ale u tohohle oceňuju hlavně jeho "dospělost", některý vtípky totiž byly ryze nedětský (třeba flusanec na ruce, zvratky na skle, nebo vytahovaná "střeva") a docela jsem se zarazil, když se mě ta starší v průběhu zeptala: "Strejdo a co je to kastrovanej?" Hodně nedětský je vlastně i celý příběh o lovení roztomilých zviřátek. A přitom se to líbí i malým holkám a má to nesporný výchovný účinky (střílet na zviřátka je e-e a fuj). Takže jo, tahle pohádka má něco do sebe, na rozdíl od všelijakých infantilních debilit o pokémonech a barevných ponících, který jsem taky tu a tam někde zahlídl. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Na začátek bych rád poznamenal, že jsem měl tu čest s dabovanou verzí, která mě skoro vůbec nenadchla, výběr dabérů silně slabý. Další na řadě příběh - stokrát omílané poučky ve stylu Shreků,Divočin nebo Za plotem jsou i tady a (nečekaně) jsou mnohem horší než tam (asi proto že už něco jako toto někdo natočil)...Nicméně není všem dnům konec, animace na úrovni, i když kvalitativně nedosahuje konkurence. A na závěr to, co je na komedii nejdůležitější, tedy gagy. Já jich tu zahlédl jen pár z nichž asi nejneodolatelnější na mě zapůsobil...ano, bobr s motorovkou. Snad další dílko dopadne lépe... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Asi hodinu smrteľná nuda bez jediného dobrého nápadu a fungujúceho vtipu, iba s bizarnými psychopatickými zvieratkami a medveďom, čo na vás bľaboce hlasom Martina Lawrenca. Potom príde scéna "noc v lovcovej chate v štýle Evil Dead", ktorou sa už blýska na lepšie časy. Záver má zopár vtipných momentov a aký-taký švih. Ale dohromady je to snáď najslabší digitálny animák, aký tu v poslednej dobe bol. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, musím uznat, že animáky mám rád. Nemusí mít ani nějaký originální nápady nebo tak ale musí umět zabavit. Avšak ne všem se to podaří a tohle je zrovna jeden z nich. Je vidět, že se tvůrci hodně inspirovali Shrekem ale co se kvalit týče "sezóna" mu nesahá ani po kotníky. Ale pro děti od 10 let níže to určitě bude fajnová záležitost. A kvůli nim se taky animáky točí. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Film byl zlehka inspirován komiksovým stripem "In the Bleachers". (D3VIL)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 85,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 200,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama