Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový animovaný rodinný film, který pobaví a potěší. To je zhruba tak hodnocení tohoto filmu. Zvířátka mám rád, a tak se na jakýkoliv film s nimi rád podívám. A tohle byla docela zábava. Co se týče animace, tak ta se mi velmi líbila, a jakmile mi sedne u animovaného filmu animace, tak už mne pak od takového filmu jen těžko něco vyruší. Tady byl navíc velmi zajímavý a vtipný děj, některé scénky či hlášky byly velmi vtipné a docela jsem byl i zvědavý, jak celý příběh dopadne. Prostě pohodová záležitost pro chvilky odpočinku. Navíc jsem si hlavní protagonisty zamiloval, medvěd Boog a jelen Elliot byla opravdu milá a roztomilá zvířátka a kdybych mohl, tak bych si je možná i pořídil domů. Takže za sebe říkám, že jsem docela spokojený a tenhle animák mi sednul a líbil se mi. Ale nijak to nepřeceňuji, protože ač to považuji za dobrý animák, tak není o mnoho lepší než jiné animáky, takže hodnotím průměrnými třemi hvězdičkami, ale svou kvalitu tenhle film jistě má a své diváky si určitě najde. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Povedená animace, nepříliš originální příběh, přesto s potenciálem dobře pobavit. Výsledkem je však přesto hodně slabá zábava. Boog s Elliotem byli totiž jen špatnými klony Shreka s oslíkem, kterým k překonání tohoto hendikepu chybělo to podstatné, totiž humor. Navíc neměli oporu ani v příběhu, který zůstal křečovitý a nezáživný tak, že to těch pár vedlejších postav, co občas zaperlily, nebo scén, které pobavily, nevytrhlo a celé mě to, přes občasné pousmání, těžce nebavilo. Závěrečná bitva sice byla svižnější a občas pobavila nějakou citací či filmovým odkazem, zachránit celkový dojem už však nedokázala. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Je to docela príma animák - medvěd je hyper, jelen je slabší, lovec je hyper, bobři jsou slabší, kachny jsou hyper, starej indián je slabší atd... Líbil se mi začátek, když byl Boog zdomácnělá pussy a pak ta imitace rage grizzlyho za oponou. Pak tvrdá cesta divočinou byla slabší, kromě "zotročení" lidí zvířatama - to bylo vtipný. A závěrečná bitka byla taky dobrá. Jako celek to není zázrak, ale taky to určitě neurazí a pozornost to udrží. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem sice animáky přejezená a začínají mě všechny nudit, ale přece jenom mi to nedá a chci se na ně všechny podívat, tudíž jsem nemohla vynechat ani Loveckou sezónu. Je to bohužel jen další z mnoha. Jeden z takových, kterých tu už bylo spoustu, jeden z takových, kterých ještě určitě pár bude, než to lidi přestane definitivně bavit. Tenhle film je navíc takový nemastný neslaný, neutáhne vás ani na roztomilosti zvířátek, ani na příběhu. Grafika standardní, písničky některé dobré. Nic, co bych musela vidět znovu, ale dívat se na to dalo. Prostě jsem to nechtěla vynechat, ať mám sbírku kompletní, ale to je asi tak vše... ()

Triny 

všechny recenze uživatele

no,.. nemůžu si pomoct, ale prostě tomu musím dát 4*.. nevím jakto, ale prostě mě to dostalo, řehnila jsem se od začátku až do konce.. i když mi hlavní dvojice hodně připomínala shreka s otravným oslíkem, nic to nemění na tom, že to byla, jak lister říká, bžunda prča hlína!! jo a zajíci jako plynové masky byly GENIÁLNÍ!!:) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Oba herci, kteří propůjčili hlasy hlavním postavám, účinkovali v minulosti v úspěšných sitcomech televize Fox. Martin Lawrence (Boog) měl show nazvanou jednoduše Martin (od r. 1992) a Ashton Kutcher (Elliot) hrál ve známém seriálu Zlatá sedmdesátá (od r. 1998). (imro)
  • Všechny mobilní telefony jsou značky Sony Ericsson. (D3VIL)

Reklama

Reklama