Reklama

Reklama

Eddie je zklamaný mladý muž. Právě totiž dostal kopačky od své dívky Joanie. Rozhodne se proto začít nový život v Los Angeles s pomocí svého bratrance Skipa. Začátek vypadá slibně, Skip mu dokonce zařídil i pohovor v reklamní agentuře. Na místě se však ukáže, že Eddieho úkolem bude jen rozdávat plakáty lidem na pláži... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

pravo 

všechny recenze uživatele

Pozitíva : 1.) roztomilý romantický film. 2.) humor 3.) B. Fonda ako zamestnankyňa zoznamky. Negatívum : film v podstate nevybočuje z bežnej schémy romantických komédií a obsahuje pomerne málo toho čo by divák nevidel v iných filmoch. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si to len kvôli Bridget a ľutujem to. Hrozne naivná, predvídateľná, nudná akože romantická komédia s hrozným hlavným predstaviteľom. Nedivím sa, že neurobil žiadnu hereckú kariéru. Pozerať 90 minút na týpka, ktorý sa snaží pretvarovať a byť niekým iným, aby nakoniec zistil, že s úprimnosťou najďalej zájdeš. Debilnejší námet na romantickú komédiu aby človek pohľadal. 30% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dobre, film bol dosť hrozný, aj keď som kvôli nemu nechcel zvracať. Snažím sa prísť na to, čo si tvorcovia tohto filmu mysleli. 3/10 ()

Reklama

Reklama